CHP, HDP ve İYİ Parti'nin grup önerileri kabul edilmedi

TBMM Genel Kurulunda CHP, HDP ve İYİ Parti'nin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi.

CHP, HDP ve İYİ Parti'nin grup önerileri kabul edilmedi
CHP, HDP ve İYİ Parti'nin grup önerileri kabul edilmedi
GİRİŞ 08.03.2022 18:09 GÜNCELLEME 08.03.2022 18:10
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Genel Kurulda, İYİ Parti'nin, "kullanımı zorunlu olan bebek bezi, hasta alt bezi ve kadın hijyen ürünlerine yapılan fiyat artışları", HDP'nin, "gıda krizinin nedenleri ve alınacak önlemlerin belirlenmesi", CHP'nin "kadınların çalışma hakkına tam olarak sahip olabilmelerine" ilişkin araştırma önergelerinin ön görüşmelerinin bugün yapılmasına yönelik grup önerileri ayrı ayrı ele alındı.

Müzakerelerin ardından yapılan oylamalarda grup önerileri kabul edilmedi.

- AK Parti Grup önerisi

AK Parti'nin, TBMM'nin çalışma takvimine ilişkin grup önerisi de görüşüldü. Kabul edilen öneriyle Diyanet İşleri Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun ile Devlet Memurları Kanunu'nda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi gündemin ilk sırasına alındı.

Genel Kurul bugünkü birleşiminde Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Tüm Yönleriyle Araştırılarak Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırma Komisyonu Raporu görüşülecek.

YORUMLAR 17
  • Dogrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP. Mi kadınlar günü kutluyor bunlarda hiç utanma yok.mi insan bu kadar nasıl onursuz olur okullarda yapdiklarinizi yüzü ve vicdani kara olan karamollaoglu unutmuş olabilir ama bu millet asla unutmaz
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Onu bunu bilmem ama çalışma koşulları İslami şartlara uygun değilken kadın istihdamını artırmak toplumun köküne kibrit suyu dökmektir. Döktüler de, her geçen gün bir öncekini aratır duruma geldi. Özellikle de kendini Müslüman olarak tanımlayan makam sahipleri aldıkları her kararın vebalini çok çok iyi hesap etmeli. Ülkemiz yaşantı olarak hiç Müslüman bir ülke gibi görünmüyor ne yazık ki!
    Cevapla
  • Şakirr 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP de taciz tecavüz gırla gidiyor bunlar kadınlar günü kutluyor kim kimi kandırıyor.
    Cevapla
  • MİLLET 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp ne ile Uğraşiyor kadın hakki bu chp değilmi yıllarca baş örtü zulüm yapan kızlara üniversite den kovulanlar milletvekili seçilen Merve kavakcıyı meclisten atan şimdi yok kadın hakki önce insanlari birleştirin ayriştırmayın başka ihsan istemez
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden aklınıza hep belden aşağı işler geliyor. Milli limanları kime kiraladın, yatırımcı diye ülkenin madenlerini kime çıkarttırıyorsun. Devletin vergileri ile hayır sever iş adamı diye kolladığın reza nerede hiç bunlar konu olmuyor?
    Cevapla
  • CABBAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek üç kardeş parti ricada bulunmuş.Kötü,daha kötü ve hepsinden kötü isimli üç kardeş parti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim