Erbakan'dan altılı masa tepkisi: Asla mümkün değil

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Altılı masanın mutabakatlarıyla dertlerimizden kurtulabilmek asla mümkün değildir. Ekonomide, dış politikada elle tutulur ciddi bir çözüm öneriniz olmadan bu işi çözemezsiniz” dedi.

Erbakan'dan altılı masa tepkisi: Asla mümkün değil
Erbakan'dan altılı masa tepkisi: Asla mümkün değil
GİRİŞ 10.03.2022 13:47 GÜNCELLEME 10.03.2022 13:52
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Bir dizi ziyaret için dün Adana'ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, kentteki bir otelde gazetecilerle buluştu.

Burada konuşan Erbakan, Millet İttifakı’na eleştirilerde bulunarak, “Cumhur İttifakı’nın oyu düşüyor. Vatandaşlar iktidarı değiştirecek ancak yerine kimi getirecekler. Millet İttifakı kafayı parlamenter sisteme takmış. Biz her zaman diyoruz ki mesele sistem meselesi değil. Mesele zihniyet meselesidir. Eğer siz ‘Milli Görüş’ zihniyetine sahip olmazsanız dünyanın en iyi sistemini de getirseniz millete saadet, selamet getiremezsiniz. Ancak bu zihniyetlerde olursanız hangi sistemde olursanız olsun hizmet edebilmeniz mümkündür” diye konuştu.

"BÜTÜN UMUR PARLAMENTER SİSTEMDEDİR DEMEK DOĞRU DEĞİL"

Parlamenter sisteme dönmenin doğru olmadığını da aktaran Erbakan, “Elbette bu sistemin eksik, aksayan yönleri var ancak bütün umut parlamenter sistemdedir demekte doğru değil. Aynen bütün dertlerimize derman olacak diye başkanlık sistemine geçilip o dertlerimizin maalesef daha çok artması gibi. Altılı masa kurulmuş. Oradaki mutabakatlar ne? İstanbul Sözleşmesini geri getireceğim. İkincisi Avrupa Birliği’ne tam manasıyla teslim olacağım. Üçüncüsü de parlamenter sisteme döneceğim. Dördüncüsü de kim Cumhurbaşkanı, kim yardımcısı olacak. Bunlarla, dertlerimizden kurtulabilmek asla mümkün değildir. Ekonomide, dış politika da elle tutulur ciddi bir çözüm öneriniz olmadan bu işi çözemezsiniz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 66
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    su an kim gelir ise gelsin ulke en az 50 yil geriye gider kaos cikar aylik para gelecek diye erdogan dusmani memurlar cok bekler erdogan oldugu surecek guven ve sistem var o sistem bozulur ise bak bayrama halk gunluk cikarini dusunur hep sonra ne girecek bilmez hele bu zaman kaos savac sorunlu dunya erdogan en dogru adam
    Cevapla
  • Yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih bey bir an önce Recep Tayyip Erdoğan'a Yanaş omuz ver destek ol gün oba Beyliği zamanı değil gün imparatorluk kurma zamanı
    Cevapla
  • Vatansever Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır fatih efendi okey masasına almadılarmı seni; kusura bakma bizim (CUMHUR ) masaya hiç yanaşma senin gibi rengi belirsizlere masada yer olamaz.!!!!
    Cevapla
  • Sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Rengi de tavrıda babasından kalan milli görüş.babasını iyi biliriz
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen o altlı masaya dahil misin değil misin anlayamadım. Sen bu siyasetin neresindesin?
    Cevapla
  • Bayraktar TB-2 2 yıl önce Şikayet Et
    Hedepe doğuda bölücülük yapıyor Farsça lehçesi Kurmanciyi her tabelaya yazıyor İran HDP'nin faaliyetlerinden çok mutlu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor