Ekrem İmamoğlu da Fatma Yavuz'u kovdu!

Daha önce İslamiyet'e aykırı söylemleri nedeniyle Diyanet'ten ihraç edilen ve sonrasında da CHP'li İBB'de İnanç Masası biriminde göreve başlayan Fatma Yavuz, İmamoğlu'nun talimatıyla İBB'den kovuldu.

GİRİŞ 22.03.2022 10:59 GÜNCELLEME 22.03.2022 11:23
Bu Habere 398 Yorum Yapılmış

Daha önce İslamiyet'e aykırı söylemleri nedeniyle Diyanet'ten ihraç edilen ve sonrasında da CHP'li İBB'de İnanç Masası biriminde göreve başlayan Fatma Yavuz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla İBB'den kovuldu. 

İMAMOĞLU'NA ÇAĞRI

Yavuz, sosyal medya hesabından da İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın mobingine maruz kaldığını duyurdu.

Yavuz, "İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın mobingi sonucunda işten çıkarıldım. Sn. Başkanım Ekrem İmamoğlu size ulaşmama engel oldular. Lütfen benimle irtibata geçiniz. Bu bir infazdır!" paylaşımında bulundu.

DÜĞÜNÜNDE ALKOL İKRAMI

Daha önce İslamiyet'e aykırı söylemleri nedeniyle Diyanet'ten ihraç edilen ve sonrasında da CHP'li İBB'de İnanç Masası biriminde göreve başlayan Fatma Yavuz'un kendi düğününde misafirlere alkol servis etmesi tepki çekmişti.

Yavuz, içki servisini "Muhafazakarların, seküler dostlarına borcudur" sözleriyle duyurdu.

Bununla da yetinmeyerek, alaycı bir tavırla "Melekler 'sen çok yakın oturmuşsun sana da günah yazıyoruz' demiyor" şeklinde konuştu.

FATMA YAVUZ KİMDİR?

1979 Üsküdar doğumlu Yavuz, 14 yıl boyunca Kur'an Kursu hocalığı yaptı. Ancak İslam dinine aykırı söylemleri ve ifadeleri nedeniyle, 'din görevlisiyle bağdaşmayan davranışlar sergilediği" gerekçesiyle 2019 yılında 657 no'lu Kanunun 98/b maddesi hükmünce  Diyanet'ten ihraç edildi.

Düğününde yaptığı alkol servisiyle tepki çeken İBB'nin 'hocası' Fatma Yavuz kimdir?Düğününde yaptığı alkol servisiyle tepki çeken İBB'nin 'hocası' Fatma Yavuz kimdir?

CHP’li iBB’nin İnanç Masası sorumlusu Fatma Yavuz: Seküler dostlarıma içkili ikram bendenCHP’li iBB’nin İnanç Masası sorumlusu Fatma Yavuz: Seküler dostlarıma içkili ikram benden

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 398
  • Serra 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatma Yavuz hanımefendi kimin projesidir bilmiyorum.ama asiliginin altinda cehaletin yattığı kesin sen kimsin de hiçbir hocayı begenmiyorsun özgürlük Adalet diyorsun git yetim.hakkini savun lgbt savunmak kala kala sana mi kaldi
    Cevapla
  • Serra 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi ilahiyatcilardan çektik asıl bi bitmedin bi susmadin bi durmadin ihraç edilmisligin intikamini boyle dinine sahip cikmayarak mi aliyorsun bu nedir ya hu adalet diyorsun da işi ehline verin demiş sen maşallah anlamadığım iş yok hadiscisin tefsircisin hukukcusun gazetecisin yazarsin yanı her telden çalıyorsun ama bir de haddini bilsen iyi olur Allahin lanetledigini özgürlük diyerek savunmak sana mi kaldi Allahin saygı duymayip.lanetledigine sahip cikmak sana mi.kaldi sen Allahtan daha adil daha merhametli oldugunu mu iddia ediyorsun kesin ve net cizgisi olmasa bu dini insanlar nasil yasayacak !
    Cevapla
  • Serra 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalette adalet diyorsun sonra imam hatiplilere küfredeni savunuyorsun sen hakaret eden yerine kalbi kırılan imam hatiplileri savun aşağılanan insaarin haklarini savun agzindan Gülşeni yeren tek bir ifade yok bir pkkli ciksa küfretse yine aynı şekilde savunursun sen kimin piyonuysan yakinda cikar ortaya
    Cevapla
  • Vatan Sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    İblis de tüm doğruları bildiği halde! Allah cc.inkar etti. Yazılanların, çizilenlerin ve söylenilen cümleleri Dikkatli ve okuduğumuz zaman; bu ateist bayan, Müslüman Mahallesinde salyangoz
    Cevapla
  • Cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu hanıma hidayet versin.İnşallah doğru yolu bulur.Dua etmekten başka silahımız yok
    Cevapla
  • Türkay 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah hidayet vermişte, hanım elinin tersiyle itmiş. Rabb'imizin tevbe kapısı açık İnşallah doğru yolu bulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti