CHP’li Bayraklı Belediyesi'nden cinsiyet skandalı!

CHP'li İzmir Bayraklı Belediyesi, çocuklar için yaptığı sosyal etkinlik öncesi skandala imza attı. Etkinlik başvuru formunda cinsiyet kısmına kadın-erkek ve diğer seçenekleri konuldu. .

CHP’li Bayraklı Belediyesi'nden cinsiyet skandalı!
CHP’li Bayraklı Belediyesi'nden cinsiyet skandalı!
GİRİŞ 25.03.2022 17:36 GÜNCELLEME 25.03.2022 18:22
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

CHP'li Bayraklı Belediyesi'nin uygulaması tepki çekti. AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, CHP'li Bayraklı Belediyesi'nin yalnızca ortaokul ve lise öğrencilerinin başvurabildiği eğitim programının başvuru kısmındaki cinsiyet bölümünde 'Erkek' ve 'Kadın' seçeneğinin yanında 'Diğer' seçeneğinin bulunmasına tepki gösterdi.

AK PARTİLİ POLAT: KINIYORUM

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Polat; "Resmi bir kurumun Ortaokul ve Lise çağındaki çocukların karşısına "Diğer" diye 3. bir seçenek sunmasını esefle kınıyorum Serdar Sandal." dedi.

AK Partili Polat'ın açıklamasının altına yorum yapan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'a tepki gösterdi.

'DİĞER' SEÇENEĞİNİ DE EKLEDİLER

CHP yönetimindeki Bayraklı Belediyesi sadece ortaokul 7, 8 ve lise 11 ve 12. Sınıf öğrencilerini kapsayan Sosyal Etkinlik Merkezi adı altında bir eğitim çalışması başlattı. Başvuru linkinde, ortaokul ve lisede okuyan öğrencilerin bilgilerini doldurması için internet ortamında açılan ekranda, cinsiyet seçeneği olarak 'Erkek' ve 'Kadın' seçeneğinin yanı sıra 'Diğer' seçeneği de eklendiği görüldü.

SKANDAL OLARAK NİTELENDİRİLDİ

Bayraklı Belediyesi'nin ortaokulu ve lise öğrencilerine böyle bir seçenek sunması skandal olarak nitelendirildi. CHP'li Sandal'a tepkiler gecikmedi. Yaşananların kabul edilemez olduğunu belirten AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "CHP'li Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi başvuru linkine tıkladığınızda karşınıza şöyle bir şık çıkıyor.

Polat'ın paylaşımı sosyal medyada da ses getirdi. CHP'li Sandal'a tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları bu durumun kabul edilemez olduğunu belirtti.

 

YORUMLAR 90
  • Okur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyetin bir çoğu DİĞER kısmında yer aldıkları için şaşırmamak lazım nede olsa olmayan beyinleri başka yerlerde çalışıyor
    Cevapla
  • Yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Alçaksınız
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Adım adım sapkın hedeflerine doğru ilerliyorlar. Tehlike büyük
    Cevapla
  • VANLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim Kime lut kavmin kalıntıları.
    Cevapla
  • Yusuf Arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerının böyle pozısyonu olduğu ıçın olabilirmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı