Kılıçdaroğlu'nun da olduğu salonda adayını açıkladı! Partililer ayakta alkışladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, partilerinin cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Böcek’in sözleri ayağa kalkan partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

Kılıçdaroğlu'nun da olduğu salonda adayını açıkladı! Partililer ayakta alkışladı
Kılıçdaroğlu'nun da olduğu salonda adayını açıkladı! Partililer ayakta alkışladı
GİRİŞ 25.03.2022 22:17 GÜNCELLEME 26.03.2022 00:23
Bu Habere 458 Yorum Yapılmış

CHP ve Millet İttifakı'nda adaylık tartışmaları sürüyor. Adaylık konusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı geçiyor.

Tartışmalar sürerken, bir açıklama da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten geldi.
 

Optimar'ın son seçim anketinde çarpıcı sonuçlar! Durdurulamaz yükselişOptimar'ın son seçim anketinde çarpıcı sonuçlar! Durdurulamaz yükseliş


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları, parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu üyeleri, 81 il başkanı, 973 ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarının katılımıyla Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen ‘Büyük Örgüt Buluşması'na katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, partilerinin cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.



"ADAYIMIZ SİZSİNİZ"

Böcek konuya ilişkin açıklamasında, "Halkımızın sorunlarını biliyoruz. Milletimiz sandığın önüne gelmesini istiyor. Bizim gönlümüzün adayı sizsiniz. Millet İttifakı’nın alacağı her kararın arkasında ve yanındayız." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen 'İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması' toplantısına katıldı.
 

Son anket sonuçları: İmamoğlu'na büyük şok, Erdoğan en yakın rakibini ikiye katladıSon anket sonuçları: İmamoğlu'na büyük şok, Erdoğan en yakın rakibini ikiye katladı


'İTTİFAK KABUL EDERSE ADAY OLURUM'

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olmaya yeşil ışık yakan Kılıçdaroğlu, "İttifak kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olmamda bir sorun yok. İttifak liderleri bu konu hakkında hiç konuşmadık." demişti.

YORUMLAR 458
  • yusuf bin abdal 1 yıl önce Şikayet Et
    adayları rıfat hisarcıklıoğlu tobb başkanı adayları bu en son açıklıyacaklar
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bidenın dostları olarak kararı sizi birleştıren Bıden vede adamları verecek..sızde tıpış tıpış o isme uyacaksınız..Ekmelettıne uyduğunuz gibi..Gül gibi uyacaksınız..irade sızde değil..sizi birleştıren derın güç,kendısı karar verecek..bekleyın..
    Cevapla
  • YANLIZ KURT 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan ya.
    Cevapla
  • toto 2 yıl önce Şikayet Et
    ecevit te kederinden ölmüştü benzer sebepten. chp düşüncesinde halk iki sınıftır. fransızlar ve fransızlaştırılamayanlar. bu ikinci sınıf kara kara düşündürüyor sosyal demokratlarımızı
    Cevapla
  • Güldürmeyin ya 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalan makinesi mi cbaşkanı olacak :)))))
    Cevapla
  • Brl 64 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu çok normal olacak bir durumu ne varda büyütüyorlar, akıl tutulması var ,boşunamı parti başkanlığı yapıyor bu adam ,aday oldu diye sanki cumhur başkanı oldu gibi bu tavır ne ya, sizden Türk halkına bir fayda gelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'