Rauf Tamer'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Gölge etme!

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cezaevinde tutuklu Demirtaş'a özgürlük istemesine bir tepki de Posta Gazetesi Yazarı Rauf Tamer'den geldi. Köşesinde Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Tamer, "Gölge etme be amca" dedi.

Rauf Tamer'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Gölge etme!
Rauf Tamer'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Gölge etme!
GİRİŞ 29.03.2022 16:32 GÜNCELLEME 29.03.2022 16:32
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Posta Gazetesi Yazarı Rauf Tamer, bugünkü köşe yazısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör soruşturmaları kapsamında cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a özgürlük vaadine tepki gösterdi. 

İşte Rauf Tamer'in bugünkü köşe yazısı:

“Demirtaş’ın özgürlüğüne az kalmış.” Seçimi kastediyor Kılıçdaroğlu. Kendisi cumhurbaşkanı seçilecek ya, işte o zaman “Demirtaş serbest kalacak...”

Kimsenin cezaevinde yatmasını istemem.

- Demirtaş’ın da yatmasını istemem. Tez günde çıkar inşallah. Lakin nasıl çıkar?

- Kılıçdaroğlu’nun emriyle mi? Yani, yargıya müdahale, öyle mi? Yok artık, daha neler. Buna ilk itirazı Demirtaş yapacaktır. Yapmalıdır. Haydi bakalım.

*

Demokrat Amca, 15 Temmuz tutuklularının da özgürlüğe kavuşacağını müjdeliyor. Belli ki talimatla. Yani şimdiden “sirkatin söylüyor.”

Suç mudur bilmem ama çok ayıp ediyor.

*

Anlıyorsunuz değil mi? Kimsenin özgürlüğüne asla karşı değilim. Ama talimatla özgürlük olur mu? Böyle diye diye zaten Yargı’ya kaç yıldır hakaret ediyor.

Sarayın Savcısı, Sarayın Hakimi diyerek de onlara ‘talimatla çalışan hukukçular’ damgası vuruyor. Şimdi kendi cumhurbaşkanı olursa aynı savcı ve hakimlerle çalışacak. Ya da gökten zembille yeni hukukçular indirecek.

*

Dese ki:

- Gelirsem genel af ilan edeceğim. Eh, bunu bir derece anlarım. Ama “Demirtaş’a özgürlük” deyince özel bir statü anlaşılıyor.

Beyefendi emredecek. Bu işlere hiç burnunu sokmasa daha iyi eder...

Osman Kavala -bence- onun yüzünden bu kadar uzun yatıyor.

Gölge etme be amca.

YORUMLAR 70
  • Hasan Ali Soyerdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek Yol Memleket partisi Gelin bu çizgiye ve Muharrem İnce'ye destek olalım.. Atatürk'ün aydınlanmacı yolunda Hep birlikte yep yeni ve demokratik bir siyasal yapıyı oluşturalım.. Hep birlikte paylaşımcı, adil büyük Türkiye'yi kuralım..
    Cevapla
  • BABACAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala anlaşılmadımı abd ni bunak başkanı baydın Tüekiyenin zelenskisini arıyor, 6 utanmazda bunun için yarışıyorlar olaybu kadar açık ve net.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu ndan bir cacık olmaz. diğer CHP adaylarından da hiç bir şey olmaz.. Atatürk ün partisini sermaye edip yiyip bitirdiler.
    Cevapla
  • Gül Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    yargı siyasetleşmemesi lazım deniliyor. siyaset oy için yargıyı hiç sayıyor. iki yüzlü siyasetcileri allah kahretsin.demekki yargı bağımsız değilmiş. hergelen siyasetciyegöre gore kararvern yargıyıda allah kahretsin. hangi siyasetci olursa olsun. memleketiiçin halkı için çalışmayan kim olursa olsun.allah kahretsin.
    Cevapla
  • Murat Şirin 2 yıl önce Şikayet Et
    Murat Şirin tarafından yapılan yorumu oku işin aslını ogren
    Cevapla
  • İbraam 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kim türkiyenin başkanı olmak kim ya böyle kişilerle buluşmak kaynaşmak evladını bu vatana feda etmiş onca ana baba var iken sen bunlar la nasıl koyun koyuna olursun seni senin seçmenin dahi yadırgamaz mı ? Onlar çok süslü kelimeleri bir araya getirebilir hatta sizlere kendilerini haklı dahi gösterebilirler ama ideolojileri hep aynı dır vatanı bölmek sen de oy alabilme uğruna bunlar ile koyun koyuna sın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!