Osman Nuri Kabaktepe'den 2023 mesajı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; milletimizin talebi bizim politikamızdır. 2023 seçimi, milletiyle bütünleşmiş AK Parti'nin zaferi olacaktır.” dedi.

GİRİŞ 31.03.2022 17:40 GÜNCELLEME 31.03.2022 20:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı koordinasyonunda ilçe teşkilatlarının danışma meclisleri tamamlandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin ev sahipliğinde düzenlenen danışma meclislerine; AK Parti Genel Başkanvekilleri Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

ERDOĞAN: “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Ayrıca bazı ilçe danışma meclislerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da canlı telefon bağlantısıyla katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Esenyurt İlçe Danışma Meclisi’nde konuşmasını tamamladıktan sonra genç teşkilat mensupları “Cumhurbaşkanını ara” sloganları attı. Gençlerin talebini geri çevirmeyen Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı. Erdoğan, “İnanıyorum 2023'te yapılacak seçimler, Esenyurt'ta yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak ve 2024'te de kaybedilen belediyemizi geri alacağız. Gayret edeceğiz, rehavet yok, çok çalışacağız. Özellikle de Esenyurt'la beraber çevredeki bazı ilçelerde de büyük bir sıçramayı sizlerden bekliyorum. Durmak yok, yola devam.” dedi.

2023 SEÇİMLERİNİN YOL HARİTASI ÇİZİLDİ

İlçe danışma meclislerine teşkilat mensuplarının ilgisi yoğundu. Her yaştan teşkilat mensubunun katılımıyla her bir danışma meclisi büyük bir şölen havasında gerçekleşti. 2023 seçimlerine giden süreçte; halihazırda devam eden çalışmalar, yapılması planlanan faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu. Teşkilat mensuplarının sorumlu olduğu bölgelerde halkın dile getirdiği sorunlar masaya yatırıldı. Sorunların giderilmesine yönelik çözüm önerileri tartışıldı. İlçeler özelinde mahalle mahalle yürütülecek seçmen çalışmalarında yol haritası çizildi.

KABAKTEPE: “SON 6 AYDA 1.200 TEŞKİLAT PROGRAMI YAPTIK”

İlçe danışma meclislerinde teşkilat mensuplarına hitap eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “20 yılda milletimize hizmette Türkiye’yi birden bine taşıyan parti, AK Parti'dir. Biz konuşup çalışmayanlardan, söz verip unutanlardan değiliz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; milletimizin talebi bizim politikamızdır. 20 yıldır, ülkemizin her köşesini üstün hizmetlerle tanıştırmamız, karşılaştığımız her sorunu kararlılıkla aşmamız; gelecek adına en büyük sözümüzdür. Hep başardık, yine başaracağız! Bizim anlatacak çok şeyimiz var! Sloganımız hiç değişmeyecek. Her zaman, herkesle, her yerde. Son altı ayda 1200 kez teşkilat programı yapmış bulunmaktayız. AK Parti her yerde ve herkesle birlikte hamdolsun. Böylesine büyük ve samimi bir kardeşlik hikayesi, hiç unutulmayacak. Hem ülkemizde hem de dünyada insan odaklı siyaset anlayışının savunucusu olacağız.” dedi.

KABAKTEPE: “2023, MİLLETİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ AK PARTİ’NİN ZAFERİ OLACAKTIR”

2023 seçimlerinde zafere olan inançlarının tam olduğunu vurgulayan Kabaktepe, “Yine, yeniden kazanacak olan Türkiye'dir ve onun kalbi olan AK Parti'dir. Birleştirici ve kuşatıcı lideriyle AK Parti, her şehriyle hep beraber Türkiye olabilen ve Türkiye'nin geleceğini kuran partidir. 2023 zaferi milletiyle bütünleşmiş AK Parti'nin zaferi olacaktır. AK Parti kadroları olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve medeniyet değerlerimizin bilinciyle milletimize hizmet etme derdindeyiz. Çünkü eser siyasetinin tek adresi AK Parti’dir.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    farkında olmamanız senvindirici sokaa çıkın halk size verir cevabı
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    cumhur itiffaki diyelim insllah yuvarlak masadaki yuvarlaklari hüsranlara ugratacagiz!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi