Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın dava açtığı "beşli çete" sözlerini yineledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın dava açtığı "beşli çete" hakkındaki sözlerini yeniden söyledi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın dava açtığı "beşli çete" sözlerini yineledi
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın dava açtığı "beşli çete" sözlerini yineledi
GİRİŞ 05.04.2022 15:44 GÜNCELLEME 05.04.2022 15:44
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Emekli polisler de aramızdalar. Sizin dertlerinizi çok iyi biliyorum. İkinci bir emre kadar talimat gelir, polis orada bekler. İkinci emrin ne zaman geleceği belli değil. 24 saat çalışan polis kardeşlerimi de biliyorum. Hiç merak etmeyin, Emniyet'te yasa dışı talimatları kim verirse halkın iktidarında onun hesabını verecektir. 

EKONOMİ YÖNETİMİNE ELEŞTİRİ

Diyordu ya ben faize karşıyım. Faiz haramdır diyen kardeşlerim dinlesinler. Bankaların bir numaraları geliri faizdir. Bu yılın ilk iki ayında bankaların karı yüzde 322,8 artmış. Kamu bankalarının geliri ise yüzde 540 oranında artmış. Faizcilere hizmet eden bir hükümetimiz var. 

Saraylı kafasıyla devlet yönetilmez. Bir yerden değil, beş yerden maaş alanlar, hakkı olmadığı halde devletin önemli makamlarına getirilenler, beşli çeteler, beşli çetelerden beslenenler, televizyon ekranlarında bir partiliymiş gibi savunan gazeteciler. Bunlar bir bütün. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık manevi tazminat davasıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık manevi tazminat davası

ERDOĞAN'IN DAVA AÇTIĞI SÖZLERİ YİNELEDİ

5'li çete diye, 5'li çeteye hizmet ediyor, 5'li çetenin tahsildarlığını yapıyorlar diye eleştirdim. Mahkemeden karar aldırmışlar, ihtiyatlı konuşacakmışım. O hakime diyorum: Ben 5'li çete diyeceğim, bakalım ne yapacaksın. Ben sana hakim değil 5'li çetenin yandaşısın diyeceğim. 5'li çeteye hizmet için sana işi dolarla veriyorum diyorsun. Ben 5'li çete dedim diye incinmiş, güncenmiş beyefendi. Bir daha aç dava, bir daha dava açmazsan namertsin.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 156
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğrular bu yalan talan fırıldak üç kağıtçı iftiracilar, kadar cesur olsa herşey farklı olacak .Baycemal kendinden emin yalan ve iftiralar a devam ediyor.teroristlerle kolkola.ey millet gör bu içimize sızan ajanlari
    Cevapla
  • Egeli. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun avenesi ve bu derdi Recep Tayyip Erdoğan a çemkirmek bunların Türkiye diye derdi yok bunlar başa geçse bir senede Türkiye bölünür herşeye satarlar
    Cevapla
  • zeynel kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen isadamlarina cete diyorsunya Esas cete sizsiniz siz turkiye dusmanlarida 6li cetesiniz ,isadamlari Turkiye icin calisiyor ya 6arti pkk sizde vatanhainligi yapip amerkaya calisiyorsunuz,yalanci iftiraci ermeni kemal.
    Cevapla
  • Yetim 2 yıl önce Şikayet Et
    Pis yedilinin en pisisin kemal
    Cevapla
  • U nal 2 yıl önce Şikayet Et
    CHpkk kafayı çeker atar tutar . chpkk nin ele geçirdiği belediyelere bakın teroristleri doldurdular hizmet yok yandaş fonlamasi vevurgun ve tecavüz ve talan ve yüzyıllık ağaçları kesme ve yüzde. yüz tramvay ve suya zam var.ambara hırsız girmiş misali talan var.iste chpkkli belediyelerin sonn hali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haliç'te Türklere karşı Bizans zinciri: Efsaneler ve gerçekler
Almanya Cumhurbaşkanı, soykırımcı İsrail'e desteği nedeniyle İstanbul'da protesto edildi