AK Partili Taşkın'dan Eren Bülbül'ün adından rahatsız olan CHP ve HDP'ye tepki

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Mersin Akdeniz Belediye Meclisi'nde bir parka şehit Eren Bülbül'ün isminin verilmesinin muhalefetin oy çokluğuyla reddedilmesini kınadı.

AK Partili Taşkın'dan Eren Bülbül'ün adından rahatsız olan CHP ve HDP'ye tepki
AK Partili Taşkın'dan Eren Bülbül'ün adından rahatsız olan CHP ve HDP'ye tepki
GİRİŞ 06.04.2022 15:10 GÜNCELLEME 06.04.2022 23:05
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Taşkın, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, önceki gün Mersin Akdeniz Belediye Meclisi'nde, Huzurkent Bahşiş Mahallesi'nde bir parka mahalle halkı ve muhtarlığın talebi üzerine önerilen "İyi ki varsın Eren - Eren Bülbül Parkı" isminin verilmesinin CHP, HDP, EMEP ve bağımsız meclis üyelerinin oylarıyla reddedildiğini söyledi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın

Bu durumun kendilerini, şehit yakınlarını, gazileri ve vatanını, milletini seven vatandaşları üzdüğünü anlatan Taşkın, "Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak amacıyla isimlerinin verilmesine engel olan CHP, HDP, EMEP ve bağımsız meclis üyelerini en sert şekilde kınıyorum." dedi.

Şehit Eren Bülbül'e büyük vefasızlık: CHP ve HDP oylarıyla reddedildi!Şehit Eren Bülbül'e büyük vefasızlık: CHP ve HDP oylarıyla reddedildi!

Taşkın, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'ın, kamu vicdanını yaralayan bu karara rağmen her türlü sorumluluğu üzerine alarak "İyi ki varsın Eren Bülbül Parkı" tabelasını parka diktiğini kaydetti.

Mahalle sakinlerinin isteklerinin yerine geldiğini belirten Taşkın, Gültak'ı da tebrik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    chpkk
    Cevapla
  • Mustafa Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Mersinli olarak Akdeniz Belediyesi sayın başkanım M.Mustafa Gültak' ı tebrik ediyorum. İlçe meclisinden red karar çıkmasına karşın her türlü sorumluluğu alarak parka yine de şehidimizin isim tabelasını taktırmıştır. Ve eklemiştir, gücü yeten varsa gelsin söksün... helal başkanım yanındayız iyi ki seni seçmişiz.
    Cevapla
  • Sinem YILDIRIM 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok merak ettim şu MERSİN ilimizde ne kadar VATAN HAİNİ VAR acaba merak ettim.
    Cevapla
  • Kriptolara Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    hay bunlara oy verenlerin ben..
    Cevapla
  • Şirin baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Selamün aleyküm sayın yorum yapan arkadaşlar merhum eren bülbülü şehit eden tetikçi kadar ve daha fazlasıyla CHP ve HDP baş sorumlusu oldukları için kanı bozuklarin zoruna gidiyor Allah CC tez zamanda belalarını versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!