CHP'li Nazlıaka: Bizim partimiz 5 kişinin imzasıyla kurulmadı

CHP'li Aylin Nazlıaka, "Bizim partimiz savaş meydanlarından çıkarak kurulmuş bir partidir. 5 yıldızlı otellerde, beş kişinin imzasıyla kurulmuş bir parti değildir" dedi.

GİRİŞ 07.04.2022 20:55 GÜNCELLEME 07.04.2022 21:00
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, "Bizim partimiz Kurtuluş Savaşı mücadelesinden, savaş meydanlarından çıkarak kurulmuş bir partidir, öyle 5 yıldızlı otellerde, beş kişinin imzasıyla, İçişleri Bakanlığına dilekçeyle kurulmuş bir parti değildir." dedi.

Nazlıaka, partisinin Taşova İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kadın kolları olarak her geçen gün CHP ailesini büyüttüklerini söyledi.

Kadınlarla ilgili sosyal güvenlik projelerini aktaran Nazlıaka, "İktidara geldiğimizde ilk işimiz İstanbul Sözleşmesi'ni geri getireceğiz. Kadın bakanlığı kuracağız. Kadınların eşitliğiyle ilgili yasaları hayata geçireceğiz. Aile sigortasını hayata geçireceğiz. Temsilde kadınlara eşitlik sağlayacağız." diye konuştu.

CHP'nin ilk seçimlerde iktidara geleceğine inandığını ifade eden Nazlıaka, şunları kaydetti:

"Özellikle gençlerimiz geleceksizlik kaygısı yaşıyorlar. Esnafımız her gün kepenk kapatıyor, ağır elektrik faturaları altında eziliyor. Çiftçimiz ise her gün artan girdi maliyetleri nedeniyle gerçekten can çekişiyor. Dolayısı ile halkımız zor bir dönemden geçiyor. Türkiye’de çalışanların yüzde 60'ı asgari ücret alıyor. Dolayısıyla halkımız her geçen gün biraz daha açlıkla sınanıyor ama bu tablo bizlerin asla ve asla umutsuz olması için bir gerekçe değil. Tam tersi bu tablo ülkenin CHP ve dostları ile birlikte yönetilmeye ne kadar ihtiyaç duyduğunun da temel bir göstergesidir. Bizim partimiz Kurtuluş Savaşı mücadelesinden, savaş meydanlarından çıkarak kurulmuş bir partidir, öyle 5 yıldızlı otellerde, beş kişinin imzasıyla, İçişleri Bakanlığına dilekçeyle kurulmuş bir parti değildir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 51
  • Mehmet körpınarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    C.h.p.yalanlarlan,halka umut verici yalanlarlan dolanlarlan,aldatmacalarlan mileti kandırdığı için elli yıldır iktidar olamadı olamazda,erkek parti dediğin mert olur mert.hele hele kayserili,kırşehirli,sivaslı,ordulu,birkaç doğulu milletvekilleri gibilerinden kaçacaksın.adamı arkadan sinsice vururlar.
    Cevapla
  • Mehmet körpınarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben sizin içinde elli sene kaldım,nasıl olduğunuzu,ne olduklarınızı ,bencil olduğunuzu,kendi milletvekilliklerinizi sağlama alıp kazanana kadar insanları tanırsıniz,ondan sonramret,rest çekersiniz
    Cevapla
  • halıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Takıyyeci Atatürkçuler sızı..İlkelerı say desenız sayamazlar..Kılıçdaroğlu nasıl ıktıdara geldı.Fetönün Kumpas yaparak,vıdeo ıle lıder oldu..
    Cevapla
  • muro 2 yıl önce Şikayet Et
    abla sen neyin kafasını yaşıyosun, cebin de paran var nasılsa, vatandaş açmış tokmuş umurun da değil klasik CHP mantığı...............
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE SON DÖNEM CHP SÖYLEMLERİ : Ülkesini büyükelçilere şikayet! "Milli İHA/SİHA'lar "insan haklarına aykırı PKK'lıları vuruyor" !" PYD kendi bölgelerini savunuyor, Türkiye'ye düşmanlık mı yapacaklar ? Sınırımızda LAİK (!) PYD olsun. (Türker ERTÜRK). Yolumuz Diyarbakırdan geçer. Ne şimiz var Libya'da? Ne işimiz var Suriye'de ? GARA'da başarısız..Boğaziçi universitesi bahanesiyle öğrencileri sokağa dökme.LGBT veee BİDEN ZİHNİYETİ ÖNÜNE NE KOYUYORSAA o değirmene su taşıyorr..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çapkanlar suç örgütünün lüks yaşamı ortaya çıktı
Doktor X depremi! Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı - Gazete manşetleri