Babacan, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı için tarih verdi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Seçim dönemine girinceye kadar cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda herhangi bir görüşmede bulunmayacağız, herhangi bir fikir beyan etmeyeceğiz" dedi.

Babacan, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı için tarih verdi
Babacan, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı için tarih verdi
GİRİŞ 08.04.2022 22:34 GÜNCELLEME 08.04.2022 23:09
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çankırı'da şehit yakınları ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. Babacan, Hacı Murad-ı Veli Türbesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen program öncesi gazetecilere açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adının öne sürülmesiyle ilgili değerlendirme yapan Bababacan, şöyle dedi:

"Bizim, şu anda altılı masada parlamenter sistem çalışan partilerden birisi olarak diğer genel başkanlarla varmış olduğumuz bir mutabakat var. O da şu; bu altılı masanın cumhurbaşkanı adayı, altılı masanın mutabakatıyla belirlenecek. Bir kararımız daha, seçim dönemine girinceye kadar, cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda herhangi bir görüşmede bulunmayacağız. Herhangi bir fikir beyan etmeyeceğiz. Yani bu konu, bugünün konusu değil. Seçimlere biraz yaklaşalım, seçim havasına girelim, o güne kadar zaten adı geçen herkesi milletimiz değerlendirecektir." 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 57
  • Abdülhamid Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Davar çobanı olmaz...
    Cevapla
  • Hikmet Aras 1 yıl önce Şikayet Et
    Babacan bizim adayımız Sayın Cumhurbaşkanım değerli ve muhterem Recep Tayyip erdoğan'dır Durmak yok yola devam
    Cevapla
  • almanyadan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahhh ah seni kim tanirdi da, tanıdık işte miy miy
    Cevapla
  • GOGGOG 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok MACRON'a na imza verecek amma gizliden Joe BİDEN gelsin diye uğracak. ( İSİMLERE TAKILMAYIN SADECE MİSAL OLARAK VERİŞMİŞTİR.)
    Cevapla
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletimizin adayı belli RTE. 6 lı yuvarlağın ve diğerlerinin adayının kim olacağı hiç önemli değil, olsada olur olmasada, bizim içim sadece teferruattan ibaret.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil