CHP'li Özkan'dan Demirtaş güzellemesi: Barıştan yana

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'ın barıştan yana olduğunu savunarak, "Silahlı bir mücadeleyi savunmuyor ki. Niye bu zulmü yapıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

CHP'li Özkan'dan Demirtaş güzellemesi: Barıştan yana
CHP'li Özkan'dan Demirtaş güzellemesi: Barıştan yana
GİRİŞ 09.04.2022 15:11 GÜNCELLEME 09.04.2022 15:11
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, katıldığı televizyon programında, PKK elebaşı Öcalan'ın heykelini dikeceğini ve HDP'nin Öcalan'ın projesi olduğunu söyleyen, terör soruşturmaları kapsamında tutuklu Selahattin Demirtaş'ı 'O barıştan yana' diyerek savundu. Özkan, şu ifadeleri kullandı:

"Selahattin Demirtaş barıştan yana bir insan. Biz kendisiyle Edirne cezaevinde beş saat konuştuk. Benden ayrı düşünen bir insan değil. Ya kardeşim bu insanlara haksızlık etmeyin. Selahattin Demirtaş niye orada yatıyor? Selahattin Demirtaş silahlı bir mücadeleyi savunmuyor ki. Selahattin Demirtaş barıştan yana. Niye Selahattin Demirtaş 'a bu zulmü yapıyorsunuz?"

CHP'li Tuncay Özkan, Necmettin Erbakan'ı gözyaşlarıyla anlattıCHP'li Tuncay Özkan, Necmettin Erbakan'ı gözyaşlarıyla anlattı

YORUMLAR 54
  • Dede 2 yıl önce Şikayet Et
    Menfaat için taklalar atma 40 bin askeri ve polisi vatandaşı katleden pkk nın savunucusu değilmi demirtaş. Sende omurga yok bir gün Erbakan ağla öbür gün demirtaş. Yakında Türk eşin eşine de methiyeler dizeceksin.
    Cevapla
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp diye birşey kalmadı hdp deki chp liler var artık
    Cevapla
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp zihniyetinin barış anlayışı yakmak yıkmak çukur eşmek öldürmek çamur atmak yalan fabrikaları kurmak millete tuzak kurmak Türkiye düşmanı yabancı ajankarla komplö kurmak yoruldum diğerlerinide siz sayın
    Cevapla
  • efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah size fırsat vermesin. Allah sizin şerrinizden korusun.
    Cevapla
  • BOZOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Gözünüze dizinize dursun yediğiniz içtiğiniz bu güzel ülkenin ekmeği suyu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi