Canlı yayında Millet İttifakı'na aday önerisi! En çok o hak ediyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı canlı yayında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı adayıyla ilgili konuştu. Destici Millet İttifakı'na aday önerisinde bulundu.

GİRİŞ 17.04.2022 23:28 GÜNCELLEME 17.04.2022 23:50
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nda adaylık tartışmaları gündemdeki yerini koruyor. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, TV100'de katıldığı programda Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı adayıyla ilgili konuştu. Destici dikkat çeken sözler sarf etti.

'EN ÇOK KILIÇDAROĞLU HAK EDİYOR'

Millet İttifakı'nın adayının Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyleyen Destici, "Şöyle bir gerçek var. Ali Babacan ya da Davutoğlu'nun aday olması diye bir şey zaten kabulu mümkün değil. CHP açısından da İYİ Parti açısından da. Sayın Kılıçdaroğlu o 6'lı ittifakın en büyük partisi. Adaylık konusunda CHP Genel Başkanı'nın aday olmasının ya da isminin geçmesinden daha doğal ne olabilir. CHP yönericileri ve ittifak partilerin diğer sözcüleri bunu ifade edemiyor ama ne diyorlar. 'Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması lazım' diye bir şey söylüyor. Bu masayı kuran kim, bu ittifakı oluşturan kim? Bu işte gerçek emeğin sahibi Kemal Bey. Bana göre Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda en hak etmiş kişi kim derseniz. Ben Kemal Kılıçdaroğlu derim.'' ifadelerini kullandı.



O MASADA 6 SİYASİ PARTİNİN 6 TANE ADAYI VAR

Destici sözlerinin devamında, ''Ben o masada 6 siyasi partininde 6 tane ayrı Cumhurbaşkanı adayı olduğunu düşünüyorum.'' dedi.

'BİZİM ADAYIMIZ ERDOĞAN'DIR'

Cumhur İttifakı'nın bir ortağıyız diyen Destici, ''Adayımız Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır'' ifadelerini kullandı.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 85
  • eci 2 yıl önce Şikayet Et
    verin gazı
    Cevapla
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali BABACAN I aday yaparlarsa oy veririm o zaman.
    Cevapla
  • bozok 2 yıl önce Şikayet Et
    Su an bir seçim yok ki aday açıklansın. Seçim kararı alınır o zaman aday başvurur ya da aday gösterilir. Simdi biri ben adayım ya da birileri bu aday dese , neye adaysın kardeş hayırdır seçim mi var demezler mi
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar kıliçdaroğlu
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok gülüyorum kumarbaz 7 liye. Hep katakulli. İnanın bunlar kazara kazansa birbirlerinden korunmak için teneke takar gezerler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş