Kılıçdaroğlu'nun karanlık elektrik tiyatrosu deşifre oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bir direniştir" diye tanımladığı fatura ödememe provokasyonunun çok daha önce adım adım planlandığı ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun karanlık elektrik tiyatrosu deşifre oldu
Kılıçdaroğlu'nun karanlık elektrik tiyatrosu deşifre oldu
GİRİŞ 22.04.2022 10:47 GÜNCELLEME 22.04.2022 12:04
Bu Habere 252 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kılıçdaroğlu 9 Şubat gecesi Başkan Erdoğan'a "Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin. Bu zulümden vazgeç, bırak insanlar rahat bir nefes alsın" diye seslendiği bir video ile protestoya başladı.

Zamları bahane eden HDP'den il ve ilçe örgütlerine sokak talimatıZamları bahane eden HDP'den il ve ilçe örgütlerine sokak talimatı

KANDİL SİVİL İTAATSİZLİK ÇAĞRISI YAPMIŞTI

HDP’nin Örgütlenmeden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Özlem Gündüz imzasıyla örgütlere gönderilen talimatta Kandil’den gelen talimatlar doğrultusunda sivil itaatsizlik eylemleri için çağrı yapılmıştı. 

İÇERİDE YAPILAN ORGANİZASYON

Fatura çıkışının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Şubat'ta ELDER Başkanı Kıvanç Zaimler ile görüştüğü iddia edildi. Senaryonun da o görüşmede yazıldığı iddia ediliyor.

KIVANÇ ZAİMLER KİM?

Kıvanç Zaimler, Temmuz 2018’den itibaren Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı olarak görev yapıyor. Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent, Ayedaş ve Toroslar bölgelerinde Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Zonguldak, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Mersin, Kilis, Hatay ve İstanbul Anadolu Yakası’ndan oluşan 14 ilde elektrik dağıtım hizmeti veriyor. Kıvanç Zaimler aynı zamanda ELDER'in Yönetim Kurulu Başkanı.

SIRADA FOTOĞRAF ÇEKİMİ VARDI

11 Nisan'da Utku Demirsoy tarafından Kılıçdaroğlu için “fotoğraf çekimi” organize edildi. Genel merkezde yapılan çekimlerde “Karanlıktaki Kılıçdaroğlu” teması öne çıkıyordu.,

Kılıçdaroğlu: Eşimden haber geldi, elektriğimizi kesmişlerKılıçdaroğlu: Eşimden haber geldi, elektriğimizi kesmişler

FİNAL SAHNESİ: ELEKTRİKLER KESİLDİ

Dağıtım şirketi, elektriğin keseceğini gün ve saat olarak önceden CHP genel merkezine bildirdi. Kameraları Kılıçdaroğlu’nun konutunun önünde hazırda bekliyordu. Organizasyonun başında CHP Parti Meclisi Üyesi Deniz Demir olduğu iddia ediliyor.

KILIÇDAROĞLU: BU BİR DİRENİŞTİR

Kılıçdaroğlu dün faturaları ödemediği için evinin elektriğinin kesildiğini duyurdu. 

Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler. Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir."

ECEVİT'İN HAFIZALARA KAZINAN KARESİNİ AKILLARA GETİRDİ

Kılıçdaroğlu'nun profesyonel çekilmiş fotoğrafları Bülent Ecevit'in eşiyle mum ışığında verdiği kareyi akıllara getirdi.

İşte ajansın çektiği profesyonel fotoğraflar;

 
YORUMLAR 252
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'de su faturasını ödemedi diye belediye önce suyu kesti sonra da kör tıpa takmış,her türlü su akışını engellemiş. Şimdi ne olacak? Bu zammı CHP'li belediye yaptı. Kendileri yapınca sıkıntı yok,çünkü bu gerçekten zor durumdaki bir insan, fakat gecesi 200 bin TL olan bir çizgi roman aktörünün elektriği kesilince,suçlu devlet. Bu kadar manipülasyon dünyanın hiçbir yerinde yok.
    Cevapla
  • Zu hatun 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaşlar Ramazan ayında yiz filtreleri kemal beye gönderelim de ödesin faturayı yazık sahura kalkacak adamcağız
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Amcası o tekne orucu tutuyor,ziyanı yok .
    Cevapla
  • Mustafa25 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama şöyle bir sorun var Müslüman olmayana verilemiyor
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Hey onlar Oruc tutmaz
    Cevapla
  • ÖMEr... 1 yıl önce Şikayet Et
    Hes ler yapılırken barajlar yapılırken protesto et yapılmasına karşı çık sonrada böyle çocuklar gibi komik işler yap yemezler bu millet neyin ne olduğunu bu ülkeyi kimin yönetip yonetmeyeceğini çok iyi biliyor 13 kez sandığa gömdük 14 üne az kaldı...
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah inşallah inşallah
    Cevapla
  • Eskiden chp li idi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya hu senin ne işin siyasetle git bir ajans a kaydol boş kalmasın çok güzel rol yapıyorsun daha çok para kazanır sın siyasette millete karşı rezil olmaktan sıkılmadınmı 12 senedir her katıldığı seçimde sandığın dibine yapışıyon bırak artık siyaseti o senin işin değil
    Cevapla
  • Yener 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın bi iyiliği var oda hakikati görmek isteyene gerçekten çok yardımcı olması
    Cevapla
  • Babacan 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimleri kaybetti ama şimdi 6 ekirusu var HDP dahil İstanbul'da ankarayıda alınca biraz palazlandı mülteciler ve zamlarda destek verince yisin işi zor bu sefer Z kuşağı zaten nankör
    Cevapla
  • Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem bey faturasını ödesin o kunuda yetenekli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor