Selçuk Bayraktar'ı hedef almıştı! Elon Musk'lı olay cevap!

İYİ Parti İzmir Milletvekili, Genel Başkan Meral Akşener'in başdanışmanı Aytun Çıray, yine Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı! Bakan Varank'tan Aytun Çıray'a Elon Musk örneğiyle cevap geldi.

Selçuk Bayraktar'ı hedef almıştı! Elon Musk'lı olay cevap!
Selçuk Bayraktar'ı hedef almıştı! Elon Musk'lı olay cevap!
GİRİŞ 25.04.2022 18:40 GÜNCELLEME 25.04.2022 20:43
Bu Habere 207 Yorum Yapılmış

Baykar tarafından üretilen SİHA'lar, sahada gösterdiği başarıyla dünyada manşetleri süsledi. Çok sayıda ülke Türk SİHA'larına sahip olmak için sıraya girdi.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, bu başarıda önemli pay sahibi olan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef almıştı. Çıray'ın tepki çeken sözlerine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Elon Musk örneğiyle cevap verdi.
 

İYİ Partili Aytun Çıray yine Selçuk Bayraktar'ı hedef aldıİYİ Partili Aytun Çıray yine Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı


Çıray'ın sözlerine cevap veren Varank, ''Otomobil de 140 sene önce icat edildi ama otomotiv endüstrisindeki devrimi geliştirdiği teknolojiyle Elon Musk yaptı. Bayraktar'ın geliştirdiği, sofistike otonom teknolojilere sahip, savaş konseptini değiştiren SİHA'ları bu mandacı zihniyetin anlamasını zaten kimse beklemiyor!'' ifadelerini kullandı.

ÇIRAY NE DEMİŞTİ?

Sosyal medya hesabından, bir kullanıcının Selçuk Bayraktar hakkındaki övgü dolu sözleri alıntılayan Çıray, ''İlk İHA 1916'da yapıldı. Jet motoru olan ilk model 1955'de yapıldı. 1980-90'larda küçültüldü. Türkiye’nin İlk Yerli İnsansız Hava Aracı TUSAŞ İHA-X1 Şahit'i yaptı. 1995'de Keklik kullanıldı. Yani Bayraktar İHA SİHA'ların mucidi olduğu kuyruklu bir yalandır. Ah paşalar ah!'' paylaşımını yapmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 207
  • Ulubatlı hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Zavallılar ordusu vatan toprakları sizden şikayetçi olucak sizin GB zibideleri üzerinde taşıyor nankör ler.abd uşakları.simdiden 2023 un acilar bunlar kaybolacak siniz gideceksiniz topunuz gelse boş.kisiliksiz zat bunlar zavallılar
    Cevapla
  • Mehter 2 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz olsun sizin gibi Muhalefet Elinizde Birtane Çözüm Birtane Proje Yok. Ona Laf At Elektirigi Kesip Şov Yap Sonuç Hep Sıfır Hep Sıfır Size Mi Oy Verir Aklı Olan İnsan Yoksa Yıllardır Proje Üreten Doğru Yada Eksik Olsun İktidarını Koruyana Mi Milli Olun Biraz Be
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz akılsızdık o zaman gittik israilden heron aldık abd ye siha diye cırmaladık o kadar babayiğitlerimiz vardı da neredeydiler şimdi hepiniz mühendis oldunuz reziller
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok sinirliyim bu ay size maaş yok....
    Cevapla
  • Vatansever kürt 2 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür kervan yürür misali durmak bize yakışmaz hizmete devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan dönere de salça oldu! Türkiye için yapılan tescil rahatsız etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye ile görüştü: Aynı adımı İsrail de atmalı!