Kılıçdaroğlu'ndan yeni tiyatro: "İhtiyaç sahibi" vatandaşa ayakkabıyla ziyaret

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "ihtiyaç sahibi" vatandaşın evine ayakkabıyla girdi. Kılıçdaroğlu'nun tavrı tepki çekerken, ziyaretin kurgu olduğu öne sürüldü.

Kılıçdaroğlu'ndan yeni tiyatro: "İhtiyaç sahibi" vatandaşa ayakkabıyla ziyaret
Kılıçdaroğlu'ndan yeni tiyatro: "İhtiyaç sahibi" vatandaşa ayakkabıyla ziyaret
GİRİŞ 27.04.2022 12:18 GÜNCELLEME 27.04.2022 12:18
Bu Habere 180 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'evinin elektriği 4 aydır kesik' iddiasıyla ziyaret ettiği Güllü Demir'in elektriğinin olduğu ortaya çıkmıştı. Kılıçdaroğlu'nun oyununu bozan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız" dedi.

Bakan Dönmez'in bu açıklamasına rağmen oyununu sürdürmekte kararlı olan CHP Liderine Dönmez'den delilleriyle yanıt geldi. Bakan Dönmez, "Sayın Kılıçdaroğlu, anlaşılan o ki elektrik sayaçlarının artık akıllı olduğu, abonenin tüketim miktarı ve kesinti bilgilerini tarih-saat olarak hafızasında saklamakta olduğunu bilmiyorsunuz. O gün sadece sizin ziyaret saatlerinizi de kapsayan 18.18 ile 21.31 arasında elektrik tüketimi yoktur. Ziyaretinizin ardından 21.31’den itibaren elektrik kullanımına devam edilmiştir" açıklamasıyla Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası yalanını ortaya çıkardı.

Kılıçdaroğlu: Geniş kitleleri yanıma çekmek için yaptımKılıçdaroğlu: Geniş kitleleri yanıma çekmek için yaptım

Bakan Dönmez paylaştı: Kılıçdaroğlu'nun yalanı ortaya çıktı!Bakan Dönmez paylaştı: Kılıçdaroğlu'nun yalanı ortaya çıktı!

"CHP'DEN YENİ KURGU"

CHP Liderinin elektrik faturası provokasyonu tepki çekmeye devam ederken sosyal medyada paylaşılan bir görüntü, "Kılıçdaroğlu'ndan yeni tiyatro" yorumlarına sebep oldu. İhtiyaç sahibi bir vatandaşı ziyaret eden Kılıçdaroğlu'nun eve ayakkabıyla girmesi tepki çekti. Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği vatandaşın da ev ortamında ayakkabısıyla oturması sosyal medyada "CHP'den yeni kurgu" şeklinde yorumlandı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun ayakkabısını çıkarmadığı ziyaretine gelen tepkiler:

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 180
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük insanlar fikirlerle uğraşır, küçük insanlar kişilerle uğraşır. İşsizlik sorununa muhtarların yanına eleman alarak çözüm bulan, Suriye Türkmenlerine tepelerine bomba yağarken, onlara esas yardımı yapan biziz, arapça nutuk dağıttık diyen, Mersin güneydoğunun incisi diyen, Kıbrıs ın Kapalı Maraş ını bilmeyen ..... adamdan ne beklenir ki. Çapı buna yetiyor, ne yapsın adamcağız.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya ben sunudaa anlamıyorum,devlet haklı mal Kamalın ne olduğu ortada yalanı ortaya çıkmış,ama devlet sadece acıklama yapıyor lan bastırsana sonuna kadar yapsana günlerce haber rezil etsene,noye bu kadar pasıf kalıyorsun rezıl etsene,onlar olsa yalana yalan ktar ugrasır karalar
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük ihtimalle kurgudur yoksa elektirikler kesik kemal nerefen bulsun orayı. Belediyeler sivil toplum kuruluşları sosyal kurumlar var keMAL NE İŞ.
    Cevapla
  • Mehmet sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben CHP yi anlamıyorum bir eşya alırken en iyisini arayan partili neden başkanını en köprüsünden seçiyor
    Cevapla
  • Çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Ev sahibine ayakkabı ile oturuyor . Herhade dışarı çıkarken Ayakkabıları çıkarıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'