Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye: Hesabını soracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftar programında konuştu. Erdoğan, PKK'lı çalıştıran CHP'li İBB'yi de eleştirerek, "Hesabını soracağız" dedi.

GİRİŞ 30.04.2022 19:43 GÜNCELLEME 30.04.2022 20:39
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ​​​​​​Cumhur İttifakı olarak 2023 Haziran'ında hedeflerine ulaşana kadar durup dinlenmeden çalışacaklarını belirterek, "Hep söylediğim gibi AK Parti'yi milletimiz kurmuştur. AK Parti'nin sahibi de istikamet belirleyicisi de milletimizdir." dedi.

Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen "AK Parti İstanbul İftarı-İstanbul Kardeşlik Sofrasında" programındaki konuşmasına, AK Parti 81 il teşkilatından canlı bağlantıyla kendileriyle birlikte olan dava ve yol arkadaşlarını en kalbi duygularıyla, muhabbetle selamlayarak başladı.

Ramazan-ı şerifi, pazar günü tutacakları son oruç ve akşamında yapacakları son iftarla uğurlayacaklarını anımsatan Erdoğan, pazartesi günü hep birlikte Ramazan Bayramı'nın sevincini, feyzini, bereketini yaşayacaklarını dile getirdi.

AK Parti teşkilatının ve Türk milletinin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Erdoğan, Allah'tan kendilerine gelecek yıllarda da hep birlikte sağlıkla, huzurla, esenlikle ramazan-ı şerife ve bayrama ulaşmayı nasip etmesini diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü programın aynı zamanda tüm teşkilatlarla bayramlaşmalarına da vesile olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Salgının gölgesinde ve burukluğu içinde geçen iki yılın ardından hamdolsun bu yıl camilerin dolduğu, gönüllerin şenlendiği, kalplerin mutmain olduğu bir ramazan yaşadık. Dayanışmanın, yardımlaşmanın, kucaklaşmanın, kardeşliğin bereketi içinde geçen bu yılki ramazan ayını teşkilatlarımızın da çok iyi değerlendirdiğini görmekten memnuniyet duyuyorum. Ülkemizin tüm illerinde, ilçelerinde, mahallelere, sokaklara, hanelere dağılan teşkilat mensuplarımıza, iftardan sahura kadar süren gayretli çalışmaları için teşekkür ediyorum."

Genel merkez kurullarından başlayarak tüm teşkilatların dahil olduğu bu faaliyetler sırasında, salgın döneminde arzu ettikleri yakınlığı kuramadıkları milletin de kendilerini özlediğini gördüklerini aktaran Erdoğan, "Ramazan ayı milletimizle hasret giderdiğimiz, yüreklerin pasını sildiğimiz, karşılıklı muhabbetle meram dinlediğimiz ve meram anlattığımız, umutları canlandırdığımız bereketli bir dönem oldu. İnşallah bu ivmeyi kesintisiz bir şekilde devam ettirerek, Cumhur İttifakı olarak 2023 Haziran'ında hedefimize ulaşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız. Hep söylediğim gibi AK Parti'yi milletimiz kurmuştur. AK Parti'nin sahibi de istikamet belirleyicisi de milletimizdir." diye konuştu.

"AK PARTİ'DE GÖREV ÜSTLENMEK MİLLETİMİZE HİZMETKAR OLMAK DEMEKTİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilat mensuplarının "AK Gençlik seninle gurur duyuyor" diye seslenmesi üzerine, kendilerine "Ben de sizlerle gurur duyuyorum. Rabb'ime hamdediyorum. Ya Rabbi, bana böyle yol arkadaşları lütfettiğin için sana sonsuz hamdüsenalar olsun." şeklinde yanıt verdi.

Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Unutmayınız AK Parti'de görev üstlenmek demek herhangi bir makam, mevki sahibi olmak demek değildir. AK Parti'de görev üstlenmek, milletimize hizmetkar olmak, ülkemizi geliştirmek, devletimizi güçlendirmek, dünyanın her yerindeki mazlumların ve mağdurların yanında yer almak için gece gündüz çalışmaya talip olmak demektir. Kadim davamızın bugünkü temsilcisi AK Parti'nin her kademesinde sorumluluk üstlenen bizler, eser ve hizmet yarışında bayrağı yeni nesillere teslim edene kadar bu vazifemizi hakkıyla yerine getirmekle mükellefiz."

"MİLLETİMİZ SORUNLARI ÇÖZEBİLECEK TEK PARTİNİN AK PARTİ OLDUĞUNU BİLİYOR"

AK Parti'nin 20 yıllık iktidarında gerçekleştirdiği demokrasi ve kalkınma reformlarıyla gönüllerde yer ettiğini belirten Erdoğan, "Seçimlerdeki başarılarımızı geceli gündüzlü çalışarak eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye her alanda ülkemize kazandırdığımız eserlere borçluyuz. Milletimiz bu donanıma sahip tek partinin AK Parti olduğunu biliyor. Bize düşen bu güvene layık olan gayreti ortaya koymaktır. Milletimiz bugün yaşadığı sıkıntıları çözebilecek tek partinin AK Parti olduğunu biliyor" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Elektrik faturasını ödemediği için evindeki elektrik kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Erdoğan, "Bay Kemal zihinsel bir karanlık içinde yaşıyor. Akıllı sayaçların olduğu bir dönemde yaşadığımız bilmiyor. Kim karanlıkta kim aydınlıkta bundan da bihaber" ifadelerini kullandı.

PKK'LI ÇALIŞTIRAN İBB'YE HESABINI SORACAĞIZ

İBB'de PKK'lı personelin çalışmasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içerisinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız" dedi. 

YORUMLAR 92
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Me kadar garip devlet tüm kurumları ile pkk ile mücadele ediyor chp ve civcivleri plk ya kucak açıyor dümyafs bu hainliğin örmeği yok
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Marketler öncelikli sırada reis ,lütfen
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin hibi gafiler reise dil uzatamaz var oyunu başına çal senin gibi hainler zaten oy vermezler. Reşse oy veren duyarlı varandaş çok.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Lânet olası terör ve terör seviciler. Allah bütün teröristlerin, onları sevenlerin, Ve onlarla beraber yürüyenlerin belasını versin.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim İmamoğlu. Seni bu millet artık iyi tanıdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı