Son anket sonuçları canlı yayında açıklandı! Dikkat çeken değişim

GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, katıldığı canlı yayında son anket sonuçlarını açıkladı.

GİRİŞ 02.05.2022 03:36 GÜNCELLEME 03.05.2022 00:29
Bu Habere 306 Yorum Yapılmış

GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, A Haber ekranlarında yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında seçim anketlerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Aktaş, oranlara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aktaş, ayrıca  6'lı masada yaşanan ayrılıkların nedenini de açıkladı.



Aktaş'ın açıklamalarından önemli başlıkları şu şekilde;

AK PARTİ CHP'NİN 10 PUAN ÖNÜNDE

AK Parti, CHP''nin on puan üzerinde. İYİ Parti 12-14 puan arasında iniş çıkışı var. HDP zaten sabit.

YENİDEN REFAH'TA DİKKAT ÇEKEN YÜKSELİŞ

Masa belirginleştikten sonra Saadet, Gelecek ve DEVA'dan Yeniden Refah Partisi'ne kayma oldu. 
 

Fatih Erbakan isim verip açıkladı! Seçim 2. tura kalırsa kimi destekleyecek?Fatih Erbakan isim verip açıkladı! Seçim 2. tura kalırsa kimi destekleyecek?


MASADAN APAR TOPAR GİTMELERİNİN SEBEBİ BU

Yeniden Refah şu an 1.8 olarak gözüküyor. Davutoğlu 0,7. Saadet ise 0.8 oy oranında şu an. Bence masadan apar topar gitmelerinin sebebi bu. Masada pazarlık devam ederken ellerinde oy kalmayacaktı. Bence bu hamleleri kendileri açısından doğu yaptılar.

6'lı masadaki kafa karışıklığını millet görüyor ve AK Parti'yi de görüyor. AK Parti sadece şunu yapacak. Artık geleceğe dair söz söyleyecek. İstanbul iftarında sayın Cumhurbaşkanı şunu ifade etti. Bu CHP'liler duvara çivi çakmadan kıyamet gibi konuşmayı beceriyorlar. Bizde de vizyonlu faaliyetleri anlatmak gibi bir zaafımız var.

BAŞKAN ERDOĞAN RAKİPSİZ

Erdoğan'ı tüm adaylarla yan yana getirdiğimizde Erdoğan önde görülüyor. Şu ana kadar anketlerde onu geçen bir aday olmadı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 306
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Etkin ve etkili Suriyeli,Afganlı Pakistanlı v.b. yollamakla ilgili bir çözüm ortaya koyan seçimi alır. Unutmayın 10 milyon Suriyeli bugün oy kullansa 80 -90 arası milletvekili ile TBMM’ye girer. Bu Sessiz İşgal değil mi?
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden refah partisi genellikle kararsızlar arasında gösteriliyor, o yüzden oy oranı düşük çıkıyor. Fakat yüzde beşi garanti görünüyor. Çevremde de bu minvalde bir eğilim var. Adamlar esnafa siftah çalışması yapıyor içine bir lira koyuyorlar. Niye bir lira diye sorunca herkes teşkilatında elinden gelen kadar veriyor, destek aldığımız büyük iş adamları da yok devlet kaynağı da. Haksızca kazanıp yüz lira koymaktansa alın teriyle kazanıp bir lira koyuyoruz hem amaç siftah çalışması olduğu için maksat bir lira da olsa hasıl oluyor Allah bereketini veriyor diye cevap alıyoruz. Şimdi böyle partiye yüzde bir de alsa oy vermez misiniz siz söyleyin..
    Cevapla
  • Ramazan Gönen 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim bulunduğum çevrede bir tane dahi Yeniden Refah Partisine oy verecem diyene rastlamadım....
    Cevapla
  • EMEKLİ DEDE... 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu anketler nerde yapılıyor bana hiç soran yok....dolar 50 bin tl de olsa Oyum R.Tayyip ERDOĞAN beyindir.
    Cevapla
  • Tozkoparan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden refah partisinin yükselişi göz ardı edilemez ana akım medyada görüş ve önerilerine yer verilmemesi ayrı bir muamma. Yani YRP ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERİN GALİBİ OLARAK GÖZKÜYOR.
    Cevapla
  • konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    sondan 10 ncu olursunuz..
    Cevapla
  • Furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Koalisyonları çok yaşadık ikili koalisyonla ülkeyi çıkmazlara sürüklediler işçinin memurun maaşını veremeyecek hale gelmişti bügüzel ülkem altılı koalisyonla bu ülkenin içine ederler aylarca iş aradık şimdide herkes birbirine eleman varmı çalışmaya diye eleman arıyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek