İBB Başkanı İmamoğlu'ndan adaylık açıklaması: Benim gündemimde yok

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorularına "Benim gündemimde yok. Benim gündemimde önümüzdeki seçimlerde değişim var. Buna hepimizin ihtiyacı var" yanıtını verdi.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan adaylık açıklaması: Benim gündemimde yok
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan adaylık açıklaması: Benim gündemimde yok
GİRİŞ 04.05.2022 10:59 GÜNCELLEME 04.05.2022 16:47
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Adaylık sorularına yanıt veren İmamoğlu şunları söyledi:

Benim gündemimde yok. Benim gündemimde önümüzdeki seçimlerde değişim var. Buna hepimizin ihtiyacı var. Türkiye’deki değişime kamu yöneticilerinin, belediye başkanlarının ihtiyacı var.

Genel Başkanla yarış bizim ne haddimize… Biz de Genel Başkandan izin alarak konuşmakta yok. Bunu sormanız normal. Ne yazık ki iktidar partisinde özgürce konuşma yok.

“İSTANBUL LOKOMOTİF BİR KENT”

İstanbul lokomotif bir kent. Duyarsız bir İstanbul Belediye Başkanı tasvip edilmez, doğru bulunmaz. Bu bağlamda elbette değil ama o sorumluluk bilinci bende üst düzeyde var.

YORUMLAR 99
  • Yiğido SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    FIRILDAK EKREM sen bizim buraların TİLKİLERİNE benzemiyorsun EMERİKAN TİLKİSİNE ÇOK benziyorsun kuyruğunu nereye saklıyorsun KILIÇTAROĞLU farkedemiyor biz KUYRUĞUNU görüyoruzda adamın gözünümü boyadın
    Cevapla
  • Aytekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Gündemin de yok ta ne geziyorsun şehir şehir. Kemal başkanının yolundan gidiyor, o da genel başkanlık için aday değilim diyordu birden başkan oluverdi.
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Değişim nasıl olacak "bi şey diyeyim ekrem " daha mı çok hdp li dolacak ibb ye,daha mı çok otobüs yolda kalacak,daha mı çok yunanistana gidip atalarının yanına geldi dedirteceksin,daha mı çok yapılanları durdurup üzerini harçla kapatacaksın,daha mı çok temel atmama törenimi yapacaksın,suya ulaşıma daha mı çok anormal zamyapacaksın,dahamı çok namus sözü verip işinden insanmı çıkaracaksın,süt ,kreş vs diyerek sallayıp inandırdığın insanlara yenilerinimi ekleyeceksin,daha mı çok milyonlarca sterlin verip tablo alacaksın,sen ve sözcün dahamı çok tatil yapacak,dahamı çok elçilerle buluşacaksın,neyin kafasını yaşıyorsun,neyin değişimini yapacaksın.
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adaylık aklınfa yokmuş yalancı ne işin var rizede miting düzenlemeye hal hatır sormak içinmi gittin aldınmı boyunun ölçüsünü.
    Cevapla
  • Mustafa öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bizi, güzel İstanbulu bundan ve chp zihniyetinden kurtarsın, inşallah, yazıklar olsun sana, ekremmmmm, riyakar, hırsız, işbilmez, şunuda söyleyeyim, AKP yi güya cezalandıranlar mutlumusun uz, size de, yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor