CHP'de Kaftancıoğlu çatlağı: Öztrak'tan 'sus' mesajı!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun mültecilerle ilgili partisinin geri gönderme vaadiyle uyuşmayan açıklamalarına CHP Sözcüsü Faik Öztrak cevap verdi.

GİRİŞ 06.05.2022 21:07 GÜNCELLEME 07.05.2022 10:18
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medyada katıldığı bir sohbet yayınında, mültecilerle ilgili "Tamamını gönderemeyiz, kalanlar entegre edilecek" diye konuşmuştu.

Kaftancıoğlu'nun sözlerine, İzmir'in Çeşme ilçesinde basın toplantısı düzenleyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak yanıt verdi.

Son seçim anketinde sonuçlar belli oldu: Yeni kurulan partiler fena çuvalladı!Son seçim anketinde sonuçlar belli oldu: Yeni kurulan partiler fena çuvalladı!

CANAN KAFTANCIOĞLU'NA 'SEN SUS' MESAJI

Partilerinin mültecileri geri yollama konusunda başlangıcından beri tavrının net olduğunu söyleyen Öztrak, "Partimizin görüşlerini Genel Başkanımız, Parti Sözcüsü ve Grup Başkanvekilleri açıklar. Suriyelileri geri gönderme konusunda başlangıçtan beri tavrımız nettir. En geç iki yıl içerisinde ülkelerine gönderilmeleri, aziz milletimize taahhüdümüzdür" dedi.

YORUMLAR 177
  • Trake 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha dün d.gezmiş e ağıt yakan Öztrak ,ama onun idamına mecliste imza atan babası olduğunu bilmiyormuydu,dangoz.Utanmazlik,aymazlık bunlarda dizboyu.
    Cevapla
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye sussun daha kimlere sus dedi ABD seçime kadar HDP liler DHKPC liler sussun
    Cevapla
  • Antichpkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların tavrı, aynı avrupa'daki her seçim döneminde, müslümanları hedef alan hristiyan sağcı zihniyetin ikizi gibi. Sanki Suriyeliler gidine ülke şahlanacak!
    Cevapla
  • Bursa 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler en azından ülkeyi bölmek için çalışmıyorlar. Asıl olan bu ülkeyi bölmek için iç ve dış mihraklarla çalışan hainleri göndermektir. En azından ülkemiz hainlerden temizlenmiş olur.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağam bizimle dalga geçiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!