Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Akar ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda seslendiği hudut kartallarına, "Ordumuz, şu ana kadar hudut boylarında en ufak bir yanlışa fırsat vermedi. Bu gayretleriniz tarih boyunca unutulmayacaktır." dedi.

GİRİŞ 08.05.2022 15:52 GÜNCELLEME 08.05.2022 16:44

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile sınır hattındaki inceleme ve denetlemeleri sürüyor.

Sınırın sıfır noktasında hudut güvenliğine yönelik alınan tedbirleri yerinde inceleyen Akar, beraberindeki komutanlarla Şehit Yüzbaşı İlker Acar Hudut Karakolu'na da gitti.

Buradaki incelemelerinin ardından Mehmetçik ile öğle yemeğinde bir araya gelen Bakan Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü.

Telefondan hudut kartallarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Akar'ın hudut hattındaki denetlemelerinin önemine işaret etti.

Mehmetçiğe görevinde başarı dileyen Erdoğan, "Ordumuz, şu ana kadar hudut boylarında en ufak bir yanlışa fırsat vermedi. Ordumuzun siz değerli mensuplarını şahsım, milletim adına alkışlıyorum. Bu gayretleriniz tarih boyunca unutulmayacaktır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçiğin geçmiş bayramını da kutladı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 66
  • dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Duzce multeci doldu ajanlar var beyciler mahallesi
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    ya okadar ölenin kanı. yeni gelecek hükümetker yarı pkk af çıkarırsa o ölenler ve yakınları ne olacak. bu vatan evladına silah sıkan da 70 kes aynı suçtan içeri yatanıda idam et te bu insanlar adaletin teçelli ettiğine kanaat getirsin. bir yapamadığın bu kaldı.
    Cevapla
  • Yasemin 4 yıl önce Şikayet Et
    Seninde milletin basına sardıgın enflasyon unutulmayacak.birsey yaptığında yok perisan olduk.kiralar,market fiyatları,araba fiyatları.yeter artık ne yapacaksan yap.sadece toplanıp duruyorsunuz.
    Cevapla
  • Apocan45 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yüce ordumuzun her ferdinin yar ve yardımcısı olsun, kalleşlerden ve satılmışlardan korusun.
    Cevapla
  • MUHAMMET R ARSLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Burada iktidar yanlısı olanın da,karşıtı olanın da ortak paydasının ülke çıkarları olduğunu biliyoruz.Birisi göçmen sorununun ülkemize verdiği zararı anlatmaya çalışırken,bir diğeri ülke menfaatleri için vazgeçilmez olarak gördüğü Cumhurbaşkanımızı müdafa çabasında.Her ikisi de sevindirici olsa da,daha sevindirici olan şey,demokrasinin son dönemlerini yaşıyor olmamız.Memurun milletine,siyasilerin demokrasiye,ümmetin peygamberimize ihanet içinde bulunduğuna şahit olan bir kuşak olarak,tüm bunları doğal yollarla geride bıracak yeni dünyayı görmek sevindirici.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tek gol ilk galibiyet! Trabzonspor'a Konya'da soğuk duş
Vanlı Kara Haydar’ın eşi Çağla Öz İstanbul’da yakalandı