Bir skandal daha ortaya çıktı: Tüm masrafları İBB karşıladı!

İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turunda verilen fotoğraflarla ilgili tartışmalar sürerken bir skandal daha ortaya çıktı.

GİRİŞ 12.05.2022 01:37 GÜNCELLEME 12.05.2022 01:37
Bu Habere 261 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu ve bu gezi sırasında yaşananlara dair tartışmalar sürerken bomba bir açıklama daha geldi. Muhalif gazeteci Özlem Gürses, Karadeniz turuyla ilgili pes dedirten detayı paylaştı.

İmamoğlu'nun, "Ben İBB Başkanıyım. Gezinin tüm masraflarını da İBB karşıladı" dediğini aktaran Gürses, skandal gerçeği böyle açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'nun, Karadeniz gezisine katılan muhalif gazeteci Özlem Gürses, YouTube kanalında gezinin masraflarının İBB bütçesi tarafından karşılandığını ifade etti. Gürses, Ekrem İmamoğlu'nun söylediği şoke eden sözleri de sıraladı.

İMAMOĞLU VE ONGUN'UN SÖYLEDİKLERİNİ TEK TEK AÇIKLADI!

Gürses, şunları söyledi: "Biz bu otobüslerin ve yemeklerin finansının nasıl karşılandığını sorduk. Dedi ki sayın İmamoğlu ve Murat Ongun; içinde bulunduğumuz bu otobüs, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bütün masraflarını karşıladığı başkana tahsisli otobüs.

"İBB BAŞKANIYIM VE TÜM MASRAFLAR İBB BÜTÇESİNDEN KARŞILANIYOR"

'Diğer masraflar nasıl karşılanıyor? Kuru fasulye pilav yedik mesela. Bunun parasını kim ödedi?' diye sorduk.

Ekrem Bey dedi ki; "Ben Türkiye'nin neresine gidersem gideyim. Benim bir rütbem var, unvanım var. Bu da İBB Başkanı unvanı. Dolayısıyla ben İstanbul'un belediye başkanı olarak bu gezileri yapıyorum. Gezinin bütün finansmanı da büyükşehir belediyesi bütçesinden karşılanıyor...''

YORUMLAR 261
  • Diriliş 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte böyle bu chp nin yalanlarina dur deyip.gundemi biz belirlemeliyiz.. Geçen sene ve evvelsi sene hep onlar ortaya bişey atiyordu.reis ve diğer kişiler cevap veriyordu..bir an bile seçime kadar boş birakmayalim...2 haftada bir konu bulalim.zaten bunlarin hirsizliklari.yalanlari.hainlikleri..yazsan yazsan bitmez...Ak parti ekipleri gencleri internette ve basinda faal olmalı.. Emekliler ve gençler bu seçimi belirleyecek
    Cevapla
  • ParazitAmca 1 yıl önce Şikayet Et
    İBB bütçesinden derken, Halkın cebinden demek istiyor. Birgün halkın cebinden öyle bişey çıkacakki Parazitlerin nutku tutulacak.
    Cevapla
  • Karakartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir dahaki seçim İstanbul, bir daha seçin bu adamı bence. Yedikleri az gelmiştir. Adam İstanbul belediyesinden Türkiye'yi yönetecek ne de olsa. Verin oyları Ekrem'e yabana gitmesin.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediye gelirleri belediye parası halktan yine halka hizmet için toplanan paradır, kimsenin babasının parası değildir, belediye kimsenin babasının çiftliği değildir, suç işlenmiştir, bu ne rahatlıktır bu ne pişkinliktir bu ne yüzsüzlüktür, eğer cc başkanı olsa ALLAHÜ TEALA korusun ülkeyi soyup soğana çevirecekler, ülkeyi ona buna peşkeş çekecekler, hukuk devletinde suçun bir karşılığı vardır !..
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Balon patladı. Sen bırak Fatih’e benzetilmeyi Onun Tırnağı Olamazsın seni Fatih’e benzetenler utansın yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!