Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? En yakınındaki isim açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 14.05.2022 03:01 GÜNCELLEME 14.05.2022 03:41
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın önerisi ile Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmaları başlayan Mansur Yavaş’ın en yakınındaki isim Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Yavaş’ın adaylık açıklamasında bulundu.

Volkan Memduh Gültekin, TV5’te yayınlanan Hasan Basri Akdemir’in sunduğu “Konuşmadan Olmaz” programına katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Koordinatörü Gültekin, Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı konusu sık sık önümüze geliyor, bu bir gerçek. Bu konuda da bizim tavır almamız, duruş sergilememiz gerekiyor. Biz şu konuda rahatız; Ankara'ya odaklanmış durumdayız. 6 milyon Ankaralı demiş ki 'bu şehrin belediye başkanısınız”

YORUMLAR 27
  • ALPASLAN. 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp, ve pkk sevincileri boşuna uğraşmayın sizin ellerinizde mehmetcik kanı var sanmayınki biz iktidar olacağız o kadar ocak söndürdünüz yürek yaktınız ki bir gün sizin de yüreğiniz yanacak evlerinize ateşler düşecek pis katiller. REİSİMİZ LİDERİMİZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR. Bilin artık çapulcular.
    Cevapla
  • HTHT 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal CHP Cumhurbaşkanı adayı Canan CHP Genel Başkanı Meral İYİ Parti Cumhurbaşkanı adayı Seçimi ikinci tura taşıyıp güçlü olanın seçilmesine uğraşacaklar ama RTE Tekrar kazanacak. Sonuç: Kemal Siyaset dışı kalacak
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha biri İstanbul'a biri ankaraya bir çivi çakmamış bunlar ülke yönetecek şaka gibi
    Cevapla
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    MANSUR YAVAŞ ADAY OLURSA VAYY HALİNZE VAYYY.erdoğanı dümdüz eder bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz.musluklarınız kesilir diye uyku uyuyamazsınız siz ve sizin gibiler.
    Cevapla
  • Mirza bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Kapasitesi olmayan vasat biri.PKK oylariyla gelen milletin TOKADIYLA gider.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü