AK Partili Boyraz: Atatürk, bu günün CHP’sini görseydi "Ben CHP’li değilim!” derdi

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Boyraz "Atatürk" istismarı yapan CHP'yi sert ifadelerle eleştirdi.

AK Partili Boyraz: Atatürk, bu günün CHP’sini görseydi "Ben CHP’li değilim!” derdi
AK Partili Boyraz: Atatürk, bu günün CHP’sini görseydi "Ben CHP’li değilim!” derdi
GİRİŞ 19.05.2022 10:39 GÜNCELLEME 19.05.2022 11:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Osman Boyraz, Atatürk’ün mirasçısı olduğunu iddia eden HDP müttefiki CHP’ye “Atatürk” istismarcılığından vaz geçme çağrısı yaparak mesajında şu ifadelere yer verdi:

19 Mayıs 1919, Bir milletin kurtuluş azminin  “kemalini” bulup; Samsun Karargahı’nda  irade ve aksiyona dönüştüğü gündür. Bu gün, bir anahtar gibi Türk Gençliği’ne bayram olarak hediye edilmiştir, zira  kurtuluş azmimin ve kuruluş idealinin yegane teminatı muhakkak ki gençlerdir. Bu azim ve iradeyi devamlı diri tutacak olan gençlerimizin bayramını yürekten tebrik ediyor; Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsında bütün şehit ve gazilerimizi saygıyla yad ediyorum.

“ATATÜRK” İSTİSMARCILIĞI YAPAN CHP'YE ÇAĞRI

Bu gün vesilesiyle Atatürk’ün mirasçısı olduğunu iddia ederken; Türk’ü batırma azmi ve çökertme idealinin yegane karargahı haline dönüşen HDP müttefiki CHP’ye “Atatürk” istismarcılığından vaz geçmeyi samimiyetle tavsiye  ediyorum. Ortaklarıyla beraber kurmak istedikleri bölücü, yıkıcı düzeni ve yaptıkları düzenbazlıkları her seferinde sözüm ona “Atatürk’ün düzeni” diye yutturmaya çalışan  CHP ve avenesine bu kalpazanlıktan vaz geçmeyi telkin ediyorum. Kalplerinde, zihinlerinde ve pek tabi fikirlerinde öldürdükleri Atatürk’ü tabelalarda ve rozetlerde yaşatma riyakarlığından vaz geçmeyi öneriyorum.

DERS GİBİ ATATÜRK ÖRNEĞİ

Rivayet edilir ki; Gazi Mustafa Kemal Atatürk yakınındakilerle bir masada yemek yerken  şu soruyu sorar: “ Ben öldükten sonra milletim benim hakkımda ne der?”. Hemen atılıp cevap verirler: “Kurtarıcımız derler.”, “Başbuğumuz derler.”, işi abartanlar olur; “Peygamberimiz derler.”, “Tanrımız derler.”. Bunun üzerine Gazi, onları şiddetle tedip ederek: “Hayır! Hiç birini demezler, etrafındaki bu beceriksiz ve yalakalar olmasaydı milleti için daha çok ve daha büyük işler başarırdı derler.” der ve noktayı koyar. Bu cümleden olmak üzere Atatürk istismarcılığını siyasi sermaye haline getiren günümüz CHP zihniyeti olmasaydı ne olurdu? Şüphesiz millet hayrına daha çok iş yapılır, daha büyük işler başarılırdı. Bu gün Atatürk Havalimanı’nın Millet Bahçesine dönüştürülmesine şehircilik zaviyesinden değil de “Atatürk” ismi üzerinden itiraz eden CHP, istismarın zirvesine ulaşmıştır. HDP ile ortak olan CHP, zihninde, kalbinde ve fikrinde öldürdüğü Atatürk’ü tabelalara gömmek istiyor.

ATATÜRK “BEN KEMALİST DEĞİLİM, BEN CHP’Lİ DEĞİLİM!” DERDİ

1883’te vefat eden Karl Marks’ın 1882’de “Ben Marksist değilim!” dediği rivayet edilir. Bu cümle; yanlış anlaşılmışlığın ve bu anlamda istismar edilmişliğin ıstırabından başka bir şey değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu günün CHP’sini görseydi eminim ki; “Ben Kemalist değilim, ben CHP’li değilim!” derdi.

Bir kez daha 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsında bütün şehit ve gazilerimizin aziz hatırasını saygıyla yad ediyorum.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Objektif 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk sizi görse bu mu ülkeyi emanet ettiğim nesil derdi
    Cevapla
  • vatan nedir 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan. ben 15 yaşındayken 1991 de bun resmi net görüyordum. 1991 de bile chpkk diyorsdum. buünde öyle. günaydın. yunalılar zaten hergün dillediriyor. Türkler anadoludan ortaasyadaki keçi kılından çadırlarına dönecek diye. bunu nasıl başaracakalr. önce chp yi terö ve hainler ele geçirecek. sonra gıdım gıdım hülyaları öyle. vala bugüniktidar olmadan memlekte diktatör kesilen chp ye bakınca yunalıalr başaıryor gibime geliyor.
    Cevapla
  • muzip yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    ataturk bunlarin halini görse seriatcilarin degil bunlarin mahkemesiz direk KELLESINI UCURURDU. anlayan anladi hahha
    Cevapla
  • niksarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar alçak, vatan ve islam düşmanı varsa atatürkün arkasına sığınıyorlar halbuki atatürkten nefret ediyorlar....
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    :)) vekil birazcık abartmış chp hep aynıydı...zamanın emperyalist güçlerinin içimizde kurdurup bütün mukaddesatımızı çöpe atan partinin ismi CHP dir.... misak-ı milli sınırlarından vazgeçen ve milyonlarca osmanlı tebasını ölüme terkeden partinin ve zihniyetin adı CHP dir...camileri ahıra Osmanlı şeyhülislamlık dairesini kız lisesine çeviren zihniyetin adı CHP dir yani şaşılacak bir durum yok :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız