Kılıçdaroğlu Burdur'da konuştu: Aile destek sigortasını getireceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Burdur'da Üye Katılım Töreni'nde konuştu.

GİRİŞ 20.05.2022 10:44 GÜNCELLEME 20.05.2022 11:01
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Aile destekleri sigortasını getireceğiz. Kadınlar ne kadar güçlü olursa toplum o kadar güçlü olur. Meclis'e bir kanun teklifi sundum kadın ve erkek vekil sayısı eşit olsun diye. İktidar olduğumuzda bunu da getireceğiz. 

Torpili tamamen kaldıracağım. Kimin ne hakkı var hakkını teslim edeceğim. Adaleti savunmayacaksam neden siyaset yapayım. 

Partimize yeni katılan arkadaşlarımız var. Hepinize teşekkür ediyorum.

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    aman sigorta yı ağzına alma,senin sgk nın başındayken çektiğimiz eziyetleri unutmadık,muayene için sırafişi alma eziyeti,fişi aldın muayene sıra eziyeti,muayene oldun,ılaç için fiş sırası ,fişi aldın ilaç kuyruk çilesi,....aman eksik olsun ,otur oturduğun yerde....
    Cevapla
  • Reisx 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zatı konuşurken izlerken neden sürekli gülesim geliyor?
    Cevapla
  • Furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan yalanlarla nereye kadar idare edebilirki.Artık Türkiye yi aştın bütün dünya seni tanır oldu.Anne karnındaki çocuklar bile inanmaz sana.Artık adım kemal desen inanmazlar sana.
    Cevapla
  • aaaaaaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bir kere konuşma tarzın yanlış yapacağım edeceğim, bencil bir konuşma benli konuşma biz diye bir kelime yok eğer yapacaksan önce İst. Belediye Başkanına sözünü dinlet
    Cevapla
  • Dikkat 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da Adayınız kim Abey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!