CHP'den cumhurbaşkanlığı seçimleri için "ortak aday" açıklaması

Son dakika... CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Türkiye’nin 13’üncü cumhurbaşkanı genel başkanımızın da içinde olduğu 6 lider tarafından ortak belirlenecektir." dedi.

GİRİŞ 23.05.2022 17:15 GÜNCELLEME 23.05.2022 17:40
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Maltepe mitingi Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olacağına dair yorumlara neden olmuştu. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay yaptığı açıklamada mitingde yaptığı açıklamada "Artık CHP'liler, yöneticiler, yetkililer, bizler, CHP'yi diyorum ama 6'lı masayı demiyorum; CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu." ifadelerini kullanmıştı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Öztrak, toplantı sırasında basın toplantısı düzenledi. Öztrak, hafta sonu Maltepe'de 'milletin sesi' metingini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak "O meydanda, ortak geleceğimizi beraberce inşa etme azmi ve kararlılığı vardı." dedi.

CHP'den cumhurbaşkanlığı seçimleri için "ortak aday" açıklaması

"ORTAK ADAY 6 LİDER TARAFINDAN BELİRLENECEKTİR"

Öztrak, "Maltepe mitingi Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olacağına dair yorumlara neden oldu; bunu nasıl değerlendirirsiniz?" sorusuna ise, "Parti sözcüsü olarak defalarca ifade ettim. Türkiye’nin 13’üncü cumhurbaşkanı genel başkanımızın da içinde olduğu 6 lider tarafından ortak belirlenecektir. Dolayısıyla burada daha önce 6 lider cumhurbaşkanının niteliklerini açıklamıştır. Bu niteliklere yoğunlaşmakta yarar vardır" dedi.

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 23
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuklar kendini darı ambarında görürmüş.bu arada bu sözcü denilen zat hdp yi ortak olarak niye saymıyor.Kimi kandırıyor aklınca.
    Cevapla
  • WWW 1 yıl önce Şikayet Et
    Acele etmeyin seçimden sonra adayınızı açıklarsınız.
    Cevapla
  • A.A.A 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne uzatip duruyorsunuz ? Sizin Adayiniz bile Yok ! olsa olsa Sizin adayiniz, Sizin gibi Küflü Kafadir, ismide Lazim degil artik... Bu Millet Erdogandan vaz gecmez.. Erdogan olmasaydi, simdiye kadar, bu 6 li Ittifak Türkiyeyi Parcalayip Satmisti...
    Cevapla
  • Murat 29 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep 6 lı masa diyorlarda asıl bunların iplerini elinde tutan hdpyi niye söylemiyorlar
    Cevapla
  • Sadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi