Kılıçdaroğlu'na kötü haber: Başkan Erdoğan harekete geçiyor!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili yasal yollara başvuracağı bildirildi.

Kılıçdaroğlu'na kötü haber: Başkan Erdoğan harekete geçiyor!
Kılıçdaroğlu'na kötü haber: Başkan Erdoğan harekete geçiyor!
GİRİŞ 25.05.2022 13:56 GÜNCELLEME 25.05.2022 15:43
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni bir dava açmaya hazırlanıyor. 

Davanın konusu; Kılıçdaroğlu'nun dün saat 22.00'de Twitter'dan paylaştığı TÜRGEV ve ENSAR Vakfı ile ilgili iddiaları.

Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, "Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz isnatları, akıl ve izan dışı iftiraları nedeniyle, Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine yasal yollara başvurulacaktır" dedi.

Öte yandan Aydın, "Bir süre önce Yargıtaydan onanarak kesinleşen davalar nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tahsil edilen manevi tazminatlardan 150 bin lira, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, Kılıçdaroğlu'nun haksız ithamlarla hedef aldığı vakıflara bağışlanmıştır." paylaşımını yaptı.

İKİ VAKIFTAN AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye para aktardığını iddia ettiği TÜRGEV ve ENSAR Vakfı'ndan da açıklama var. Vakıflardan yapılan ortak yapılan açıklamada iddialar reddedilirken, her iki vakfında ABD yasalarına uygun bir şekilde faaliyet göstererek, Türk öğrencilerin eğitimlerine destek verdiği vurgulandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 74
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın ederi beki bunca tazminatı odeyebiliyor. Yoksam ABD bunu yalan söylemesi cirkeflesip seytanlasmasi için fonluyor mu.
    Cevapla
  • abuzer 1 yıl önce Şikayet Et
    entersan işler olyor
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bay kemal diyor ya ben sıradan bir vatandaşım.bukadar tazminatı nereden ödüyor?hani sıradandı?bu halkı aptal yerine koyuyor.nede olsa inanalar var diyor ve başarıyorda.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    siyasetten men edin Allah askina.
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Dava açsa nolacak, İş Bankasının canı sağolsun öder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar