İnce'den Kılıçdaroğlu'na ağır sözler: Bunu siyaset diye yutturuyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve 6'lı muhalefet masasını eleştiren İnce, Kılıçdaroğlu'nun sunduğu bir teklifi eleştirerek, "Bunu siyaset diye yutturuyorlar. Böyle büyük olacağıma ilkeli küçük olurum." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 25.05.2022 22:05 GÜNCELLEME 26.05.2022 00:40
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Gazeteci Zafer Şahin ve Kamuoyu araştırmacısı  Murat Gezici'nin sorularını cevaplandırdı. 

6'lı masaya çağrılmadığını ve çağrılmayacağını bildiğini anlatan Muharrem İnce, Davutoğlu ve Babacan'ın Halk TV'ye çıkabildiğini ancak kendisinin çıkamadığını belirtirken "Ölsem belki haberimi bile vermezler" dedi.

CHP'nin baskısı yüzünden Halk TV, Tele1 ve KRT Tv'ye çıkamadığını söyleyen Muharrem İnce, CNNTürk'e çıkması yüzünden de aynı tarafların tepkisine maruz kaldığını söyledi.

"BUNU SİYASET DİYE YUTTURUYORLAR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren İnce, Kılıçdaroğlu'nun Meclis'e sunduğu "TBMM'nin yüzde 50'si kadın olsun" önergesini hatırlattı. "Uyanıklık yapıyor" diyen İnce, "Biliyor teklifin AK Parti ve MHP oylarıyla reddedileceğini" ifadelerini kullandı. Eleştirilerine devam eden İnce Kılıçdaroğlu için, "Bunu siyaset diye yutturuyorlar. Böyle büyük olacağıma ilkeli küçük olurum." dedi. İnce ayrıca, "Madem o kadar istiyorsun partinde tüzük haline getir. Kendi partisinde yapamadığını Meclis'te yapmaya çalışıyor." dedi.

"TEKLİF GELİRSE PARTİME DANIŞIRIM"

6'lı muhalefet masasını da değinen İnce, kendisine teklif gelmediğini belirtti. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan mutabakat metnini beğenmediğini ifade eden İnce, "Mutabakat metninde Atatürk yok. Atatürk'le uzlaşmazsak neyle uzlaşacağız." ifadelerini kullandı. İnce öte yandan 6'lı masadan teklif gelmesi durumunda partisine danışacağını belirtti.

KAYNAK: HABER7
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR 50
  • Bersoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Mama kaşığı ile bir bal versinler koşa koşa gider,seçime girecekmiş girsin en doğal hakkı, bu kadar atıp tutuyor seçim ikinci oylamaya kaldı tarafın nere belli dolayısıyla farkın yok onlardan.NOKTA.
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    İlkeliymiş te bilmem neymiş te. GEL BURAYA MUHARREM hala kulaklarımda.Kime diyon üleeen diyemedin gitti.
    Cevapla
  • Tuhaf adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün eski ve yeni chp li vekiller ve vekil adayları ali kıran baş kesen gibi dikleşip tehdit ediyor. Bunlar başa gelse milletin hali nice olur?
    Cevapla
  • giray 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sen bizi 6+1 den koru
    Cevapla
  • Deniz akpek 1 yıl önce Şikayet Et
    Amiinnnnnn
    Cevapla
  • kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    ben bu ülkede tayip erdogandan baskasinin yalan olduguna inaniyorum nedenmi bakin chp lideri 9kere secim kaybetmesine ragmen hayla o koltukta yani adamda ne onur nede haysiyet var 10 ncu yenilgisinide alacak ama yine o koltuktan gitmicek yani sizin anlicaginiz chp lideri adam degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!