Engin Özkoç'un 'Soylu' paylaşımına Bülent Turan'dan Menderes göndermeli olay yanıt

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Başkan Erdoğan'ı hedef alarak "kaçacak" iftirasını devam ettiren CHP'li Engin Özkoç aynı iftirayla Bakan Soylu hakkında paylaşım yaptı. Skandal paylaşıma olay cevap AK Partili Bülent Turan'dan geldi.

Engin Özkoç'un 'Soylu' paylaşımına Bülent Turan'dan Menderes göndermeli olay yanıt
Engin Özkoç'un 'Soylu' paylaşımına Bülent Turan'dan Menderes göndermeli olay yanıt
GİRİŞ 25.05.2022 22:55 GÜNCELLEME 25.05.2022 23:20
Bu Habere 170 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin bir kaçış planında olduğunu iddia edip, kamuoyuna açık belgelerle yeni bir algı operasyonuna girişmişti.

Kılıçdaroğlu'nun iddialarına AK Parti'den peş peşe sert tepki gelirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaşarak tepkisini tek kelimeyle gösterdi. Bakan Soylu, paylaşımına 'Yalancı' notunu düştü.

ENGİN ÖZKOÇ'A TEPKİ: GEÇTİ O GÜNLER KENDİNİZE GELİN

Paylaşımı hazmedemeyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 'Kaçamayacaksın Soylu' ifadeleriyle, Bakan Soylu'nun paylaşımına benzer bir görsele yer verdi.

Özkoç'un skandal paylaşımına, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, oldukça sert sözlerle tepki gösterdi.

Özkoç'un paylaşımını alıntılayan Turan, "Yani?! Rahmetli Menderes’e yaptığınız gibi önce asacak, sonra da yağlı urgan parasını ailesinden mi isteyeceksiniz?! Korkmuyoruz saçma sapan tehditlerinizden. Geçti o günler kendinize gelin!" ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 170
  • Nazim Arat 1 yıl önce Şikayet Et
    Günlük kiralık milletvekili denilince aklıma ilk gelen isim Ozkoc. Ustelik kendisinin bile haberi yok iken kiralanacak kadar onurlu. Partisinde 3 gün ara ile Atatürke hakaret ediliyor sesi cikmiyor
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp biz gelince Güneydoğu'ya özerklik vereceğiz diyor( pkk lı kürtlere) çünkü diğerleri istemiyor. Sen oraya özerlik verirsen bir daha geri alabilirmisin. Bugüne kadar yapılan tüm milli projelere karşı çıkmakla kalmamış engellemeye çalışan bir muhalefetle karşı karşıyayız. ABD mevcut milletin iradesiyle seçilmiş iktidarı darbeyle indirmeye çalışmış, başaramadığı için Türkiye de muhalefeti destekleyeceğiz diyor. Büyük elçisi geldiği günden beri altılı masanın yedinci ortağı gibi gezmektedir.Bütün bu faliyetleri açık ve net bir şekilde herhalde milletimiz görmektedir. 2023 seçimlerinde kurdukları oyunlarını gene milletimiz bozacaktır inşaallah.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    İşleri güçleri yalan dolan iftira ve algı.. Tek yapabildikleri bu
    Cevapla
  • way way 1 yıl önce Şikayet Et
    tam bir mikrop bu ya
    Cevapla
  • Avni 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp siyaset adı altında bu ülkenin altına dinamit koyuyor.bunun adı demokrasi olamaz artık bu durum bu ülkeye bol geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'