Saadet Partisi yeni açıklamasıyla şaşırtmadı!

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Tekir, “Havalimanlarını, fabrikaları yıkıp; yerine millet bahçesi yapan bir iktidar dünyanın hiçbir yerinde yoktur" açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi yeni açıklamasıyla şaşırtmadı!
Saadet Partisi yeni açıklamasıyla şaşırtmadı!
GİRİŞ 26.05.2022 10:47 GÜNCELLEME 26.05.2022 11:13
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir, hükümeti eleştirmek isterken hem Atatürk Havalimanı'nın mevcut kapasitesini hem de İstanbul Havalimanı'nı görmezden geldi.

Tekir, geçtiğimiz günlerde yıkımı başlanan Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılması planlanan Millet Bahçesi'ne ilişkin, “Havalimanlarını, fabrikaları yıkıp; yerine millet bahçesi yapan bir iktidar dünyanın hiçbir yerinde yoktur! Ülkeler fabrika yaparak, kaynaklarını üretime, istihdama ve Ar-Ge’ye ayırarak kalkınırlar. Tabii, kalkınma gibi, toplumsal refah, gibi meseleleri varsa!" açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ilk fidanıyla buluşuyorAtatürk Havalimanı Millet Bahçesi ilk fidanıyla buluşuyor

DÜNYANIN EN BÜYÜK YEŞİL ALANLARINDAN BİRİ OLACAK

Tamamlandığında dünyanın en büyük yeşil alanlarından biri olacak olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesinin son halinin nasıl olacağına ilişkin animasyonu Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından paylaştı.

ATATÜRK HAVALİMANI'NIN 2 PİSTİ NEDEN AÇIK TUTULUYOR?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı'nın neden açık tutulduğuna ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Bakan Karaismailoğlu, "Buradaki acil durumlar için ambulans uçaklarının inebileceği bir yer, acil durumlar için kullanılabilecek bir havalimanı olabilir." dedi.

Hava koridorunun çakışması dolayısıyla Atatürk Havalimanı'nın kapatılması gerektiğini ifade eden Karaismailoğlu, "İstanbul Havalimanı zaten aynı eksende olduğu için bu pistlerin kullanılmasının imkanı yok." dedi.

KAYNAK: MİLLİ GAZETE / MEHMET FAHRİ ÖZKAN
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 68
  • Ali Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Erbakan'ın yanında ne kadar çok Türkiye düşmanı varmış, bereket görmedi desem de O görmüştür. Sadece kendini akıllı zanneden bu adamlar geçmişte yapılan bir kısım fabrikaların ve havalimanlarının nüfusun artması ve yerleşim yerlerinin genişlemesi sonucu yerleşim alanlarının içinde kaldığını bundan dolayı insan hayatını ve sağlığını bozduğu için taşınması gerektiğini görmeyecek kadar körler mi, zannetmiyorum. Bunların işi gerçekleri saklayarak insanların zihinlerini bulandırmak, kaos ve kargaşaya ortam hazırlamak.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Körle yatan şaşı kalkarmış
    Cevapla
  • Munise pekbilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Erbakan sag olsaydi BU takozlari agac diye Millet bahcesine dikerdi
    Cevapla
  • Bilal y 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesin kururlardı.
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu saadet denen parti ilk seçimde milletin tokadını yiyecek inşallah
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    heyyy gidi erbakan hocam heyy sen kimlere teslim ettin partiyi senin kanını sızlatıyorlar yahudiler ve haçlılar böyle düşünmez
    Cevapla
  • Tufan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoca teslim etmedi bunlar işgal etti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü