CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan akla ziyan çıkış! AK Parti'den cevap: Deli saçması...

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde "kendisini patlatacağını" belirten kişinin etkisiz hale getirilmesiyle ilgili akla ziyan açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu'na AK Parti'de jet cevap geldi.

GİRİŞ 27.05.2022 00:26 GÜNCELLEME 27.05.2022 00:26
Bu Habere 168 Yorum Yapılmış

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısına gelen bir kişi, üzerindeki yeleği ve elindeki kumandayı göstererek, polislere "kendisini patlatacağını" söyledi.
 

Canlı bomba alarmı! Emniyet Müdürlüğü önünde bir kişi vurularak etkisiz hale getirildiCanlı bomba alarmı! Emniyet Müdürlüğü önünde bir kişi vurularak etkisiz hale getirildi

Zanlı, "canlı bomba" olabileceği şüphesiyle polisler tarafından vuruldu. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "kendisini patlatacağını" belirten kişinin etkisiz hale getirilmesiyle ilgili akla ziyan açıklamalarda bulundu.



Bunun bir prova olduğunu öne sürerek, "Adamın üzerinde bir şey yokmuş, neymiş tam anlamıyla bilmiyoruz ama fikir olarak hazırlamaya başladılar." ifadelerini kullandı.

HÜKÜMETİ SORUMLU TUTTU

Tele1 ekranlarında olaydan hükümeti sorumlu tutan Tanrıkulu, ''Yapmaz dediğimiz her şeyi yaptı son 4-5 yılda. Eğer seçime gidiliyorsa okuduğumuz tablo şu; kazanacağı seçime girer. Bunun için de sokağı karıştırmak ister, faili meçhul cinayetler yapmak ister, başka büyük çatışmalar yapmak ister. "Ne olduğunu bilmiyoruz ama öyle bir algı yapıldı ki Gaziantep'te sanki şehir bombalanacak yani... Yani bir hazırlık gibi. Bizi hazırlamaya çalıştılar Gaziantep'te. Bir bombalama eylemi, işte protokol kapısının önünde falan diye. Henüz tam manasıyla bilmiyoruz. Adamın üzerinde bir şey yokmuş, neymiş tam anlamıyla bilmiyoruz ama fikir olarak hazırlamaya başladılar." açıklamasını yaptı.

HAMZA DAĞ: DELİ SAÇMASI...

Tanrıkulu'nun sözlerine AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Hamza Dağ'dan sert cevap geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Dağ, ''CHP’nin içindeki kandilin temsilcisi Sezgin Tanrıkulu yine deli saçması argümanlarıyla zihinleri bulandırma çabasında. Çok şükür, tarih, Recep Tayyip Erdoğan’ı faili meçhulları bitiren lider olarak anacak. Faili meçhulları sempatizanı olduğun terör örgütüne sor yüreğin yetiyorsa!" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 168
  • Gaziantepli 1 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerin cenazesine katılıp gözyaşı döken CHP'li Sezgin Tanrıkulu HDP ile birlikte Kandilin mecliste sözcülüğünü yapıyor.
    Cevapla
  • Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz saçmalamışsınız.Bu işlerde siyaset olmaz oluyorsada ona oy vermem.
    Cevapla
  • Gürcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezgin tanrıkulu musun,kimin kulusun belli de...!Erdoğan sizin efendilere diklendikçe yine başladınız para kaçırıyor,kendi kaçacak yok olmadı canlıbombalar bayağı bi hareketlendiniz hayırdır?
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimizin olduğu gün bir tanesi çıkıp teröre lanet okudumu hayır neden acaba sandıkta sırtlarını dayadıkları yer belli
    Cevapla
  • Ali ünlüer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hala konuşuyor mu, alın içeri. Bu kadar hainlik olurmu ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!