Kılıçdaroğlu'nun NATO konusunda kafası karışık: İlginç açıklama!

Devlet Bahçeli'nin, "NATO ile var olmadık" diyerek, "Gerekirse NATO'dan ayrılmak bile gündeme alınmalı." ifadelerinin ardından daha önce "NATO'ya karşı çıkmanın bir anlamı yok" diyen Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye ilginç bir destek geldi.

Kılıçdaroğlu'nun NATO konusunda kafası karışık: İlginç açıklama!
Kılıçdaroğlu'nun NATO konusunda kafası karışık: İlginç açıklama!
GİRİŞ 27.05.2022 16:12 GÜNCELLEME 27.05.2022 17:24
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal harekatının ardından kuzey ülkeleri Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üyeliği gündeme geldi. İki ülke resmi olarak NATO'ya başvuru yaptı ancak terör örgütü PKK'ya ve Suriye uzantısı PYD'ye açık destekleri yüzünden Türkiye'den veto yediler...

NATO İLE VAR OLMADIK!

İki ülkenin Türkiye ziyareti ve sonrasında müzakere süreci devam ederken Türk siyasetinde de NATO tartışmaları tekrar gündeme geldi. Bahçeli, "NATO ile var olmadık" diyerek resti çekti ve "Gerekirse NATO'dan ayrılmak bile gündeme alınmalı." dedi.

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık tazminat davasıBaşkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık tazminat davası

KILIÇDAROĞLU: KUVA-Yİ MİLLİYE RUHUYLA DESTEKLEYECEĞİZ

Bahçeli'nin açıklamasının ardından ise daha önce "Doğru olan NATO’yla entegre bir sistem." ifadelerini kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bahçeli de NATO’dan çıkmayı önermiş. NATO, Türkiye için gereklidir ancak iktidar olarak ne kadar samimiler görmek isterim. ABD Yunanistan’ı üslerle doldurdu. Hedefleri net. Türkiye’deki ABD askeri tesislerini kapamayı getirsinler Meclis'e, Kuvâ-yi Milliye ruhuyla destekleyeceğiz." açıklamalarında bulundu.

DAHA ÖNCE DESTEK VERMİŞTİ!

NATO güzellemesi yapan Kılıçdaroğlu, "Biz NATO'nun bir parçası olarak NATO'nun öngördüğü şekilde çalışmak zorundayız. NATO'ya karşı çıkmanın bir anlamı yok" demişti.

Tüm salonun ayakta alkışladığı sözler: Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e çağrıTüm salonun ayakta alkışladığı sözler: Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e çağrı

Bürokratları tehdit eden Kılıçdaroğlu'na Sobacı'dan cevap: Pabuç bırakmayızBürokratları tehdit eden Kılıçdaroğlu'na Sobacı'dan cevap: Pabuç bırakmayız

Kılıçdaroğlu yine ifsata kalkıştı: Hiç hayra alamet değil!Kılıçdaroğlu yine ifsata kalkıştı: Hiç hayra alamet değil!

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 40
  • muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal noldu ya.Dün abd başkanı bidon'dan demokrasi dileniyordunuz,daha dünden de yakın abd elçisiyle Türkiye yi yıkma planları yaparken kafana saksımı düştü. Bu açıklamanız ortağınızı kızdırır.
    Cevapla
  • sdf 1 yıl önce Şikayet Et
    Fırıldak yalan, Rüzgar gülünden beter.
    Cevapla
  • Abdullah53 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun peşinden gidenden daha aciz kişi olabilir mi?
    Cevapla
  • nail erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    beyni şase yapmaya başladı reset atmak lazım
    Cevapla
  • nail erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    sen pkk yı fetöyü destekliyorsun sende kuvayi milli ruhu ne gezer kül yutturamazsın bu millete
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz