AK Partili Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu'na: Allah akıl fikir ve izan versin

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "kaçacaklar" iddialarına ilişkin, "Allah akıl fikir ve izan versin. Kılıçdaroğlu kendisini esir alanların biçtikleri acı rolü oynuyor." dedi.

AK Partili Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu'na: Allah akıl fikir ve izan versin
AK Partili Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu'na: Allah akıl fikir ve izan versin
GİRİŞ 28.05.2022 13:11 GÜNCELLEME 28.05.2022 13:55

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Ensar Vakfının şubesini ziyaret eden Turan, Şube Başkanı İsmail Deveci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Turan, ziyaretinde yaptığı açıklamada, vakıflar üzerinden yürütülen iftira kampanyalarının kimseye faydasının olmayacağını söyledi.

​​​​​​​Kılıçdaroğlu'nun iddiaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Turan, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu, her geçen gün siyaset olgunluğunu kaybediyor. Ana muhalefet liderinin iftira, tehdit dolu açıklamalarını bu topraklar hak etmiyor. İftira atarak, yalan söyleyerek, mekan basar gibi devlet kurumlarının önüne giderek siyaset yapılmaz. Kendisi adına biz mahcup oluyoruz. Zaman zaman 'helalleşme' dese de olumlu mesajlar vermeye çalışsa da karakter değişmiyor. Siyaset üretemeyen Kılıçdaroğlu, ABD Adalet Bakanlığının sitesinden herkesin ulaşabileceği belgeler üzerinden gizemli bir hava estirmeye, algı yapmaya çalıştı. İftira ve yalanla bir yere varılmaz. Allah akıl fikir ve izan versin. Kılıçdaroğlu kendisini esir alanların biçtikleri acı rolü oynuyor. Vakıflara, bürokratlara saldırarak bir şey elde edemez. Siyasetçinin muhatabı siyasetçidir. Kılıçdaroğlu'na soruyoruz; 6'lı masada olup TÜRGEV ve Ensar Vakfı açılışlarında olanlar da kaçacak mı?"

Bülent Turan'a ziyaretinde, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz da eşlik etti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!