Bakan Akar, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, BAE Devlet Başkanı ve Abu Dabi Emiri Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan tarafından kabul edildi.

GİRİŞ 31.05.2022 09:23 GÜNCELLEME 31.05.2022 10:37

Bakan Akar, resmi ziyaret kapsamında geldiği başkent Abu Dabi’de, BAE Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Muhammed Bin Ahmad Al Bowardi ile bir araya gelmesinin ardından  BAE Devlet Başkanı ve Abu Dabi Emiri Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile de görüştü.

İkili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularının ele alındığı görüşmede, Bakan Akar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiği, Şeyh Halife bin Zayid El Nahyan’ın vefatı nedeniyle başsağlığı dileklerini sunduğu, Devlet Başkanı seçilmesinden dolayı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan’ı tebrik ettiği öğrenildi.

Görüşmede, Başbakan Yardımcısı Şeyh Mansour bin Zayed Al Nahyan,  Ulusal Güvenlik Danışmanı Şeyh Tahnoun Bin Zayed Al Nahyan, Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Muhammed Bin Ahmad Al Bowardi, Devlet Bakanı Şeyh Shakhboot bin Nahyan bin Mubarak Al Nahyan ile Genelkurmay Başkanı Korgeneral Hamad Muhammed Thani Al Rumaithi de yer aldı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı