Memur kıyımına hazır olun! Bavullarınızı hazırlayın

Muhalefetin seçim konusunda başvurmadığı numara kalmadığını dile getiren Posta Yazarı Rauf Tamer, 'Memur kıyımına hazır olun. Bavullarınızı şimdiden hazırlayın. Velhasıl, saatlerinizi 1950 öncesine alın. Demokrasi geliyor." dedi.

Memur kıyımına hazır olun! Bavullarınızı hazırlayın
Memur kıyımına hazır olun! Bavullarınızı hazırlayın
GİRİŞ 01.06.2022 13:40 GÜNCELLEME 01.06.2022 13:40
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Muhalefet partileri ve millet ittifakı üyelerinin seçim konusundaki skandal açıklamalarını kaleme alan Tamer, çarpıcı detaylara değindi:

Başvurmadıkları yol kalmadı. Son numaraları da şu:

- Sandık güvenliği yok. Yani, kaybederlerse mazeret hazır:

- Oylar çalındı. Nasıl mesela? 1946 seçimleri gibi mi? Jandarma dipçiği de dahil mi?

*

Tam 3 yıldır erken seçim sayıklıyorlar. Mayısta, ekimde, martta, eylülde... Ne dedilerse çıkmıyor... Şimdi de bu yılın kasım ayını işaret buyurdular. Ne kadar gayrıciddi insanlar. Havanda su dövüyorlar. Çok da kabızlar... Sonunda Selahattin Demirtaş’ın bile sabrını taşırdılar... Bir güzel azar işittiler.

*

Mahkeme kararları, yok hükmündeymiş. Mahkemeyi tanımazlarmış... Aferin. Gelir gelmez Demirtaş’ı ve Kavala’yı serbest bırakacaklarmış. Biz kimsenin cezaevinde kalmasını istemeyiz ama nasıl serbest bırakacaklarını söylemiyorlar. Talimatla mı? Öyleyse cezaevine yeni atılacak olanlar da talimatla...

*

Ayrıca... Memur kıyımına hazır olun. Bavullarınızı şimdiden hazırlayın. Velhasıl, saatlerinizi 1950 öncesine alın. Demokrasi geliyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 149
  • HürVatan 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu 2023 de seçimler iki hedefi belirleyecek. Sayın Tamer'in dikkatleri çektiği gibi ya 1940 lara uçacağız yada 2075 lere özgürce her dalda yükselerek kanat çırpacağız. Muhalefetin başı entel,dantel CHP çalışmayı sevmeyen yüzlere gülerek kan emerek sülük misali bir ekipler. Geçmiş çok iyi anlatmaktadır anlamak,öğrenmek isteyenlere.
    Cevapla
  • Dadas 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarab sen kâfirlere karşı bize yardım et.Yarab munafiklar a karsi bize yardım .Allah'ım musluman görünümlü kâfirlerden vatan sever görünümlü vatan hayinlerinden sana sığınırım
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla canı yanan merkep attan hızlı gider. Onlar kıyım yapmadan başkaları onları kıymasın.
    Cevapla
  • Hüsnü Çubuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Okumuşlar zillet cahiller millet öylemi?
    Cevapla
  • Karadayi 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım haçlı ve siyonistlerin piyonu 7 benzemez bu İslam ve Türk düşmanlarına kıyamete kadar fırsat vermesin,Bu zilletin yüzünü 2023 kara çıkarsın ve bunları sandığın dibine gömecek öfkeden kudursun bu Vatan düşmanı bizans tohumlarını,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!