CHP, milletvekillerini 51 ile gönderecek

CHP Grup Başkanvekili Özkoç, milletvekillerini 51 ile göndereceklerini açıkladı. Özkoç, vekillerin vatandaşla görüşeceğini ve çözüm önerilerini anlatacağını söyledi.

CHP, milletvekillerini 51 ile gönderecek
CHP, milletvekillerini 51 ile gönderecek
GİRİŞ 02.06.2022 15:50 GÜNCELLEME 02.06.2022 15:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Milletvekillerimizi, yarından itibaren Hakkari'den Şırnak'a, Edirne'den Trabzon'a 51 ile gönderiyoruz. Milletvekillerimiz gittikleri yerlerde insanlarımızın sorunlarını, beklentilerini dinleyecekler; çözüm önerilerimizi, aldığımız kararları anlatacaklar." dedi.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Özkoç, iktidara gelmeleri halinde ülkede hukukun üstünlüğünü tesis edeceklerini, böylece piyasalarda güven oluşacağını ve ekonominin olumlu seyredeceğini söyledi. Özkoç, bu süreçte Türk lirasının değer kazanacağını, enflasyonun da düşeceğini belirtti. Özkoç, öte yandan işsizliğin de kısa sürede azalacağını ve ülkeye huzuru getireceklerini anlattı. 

"MİLLETVEKİLLERİMİZİ 51 İLE GÖNDERİYORUZ"

Engin Özkoç, "Milletvekillerimizi, yarından itibaren Hakkari'den Şırnak'a, Edirne'den Trabzon'a 51 ile gönderiyoruz. Milletvekillerimiz gittikleri yerlerde insanlarımızın sorunlarını, beklentilerini dinleyecekler, çözüm önerilerimizi, aldığımız kararları anlatacaklar. Onlarla kucaklaşacaklar ve buraya gelecekler. Genel Kurulda, doğru bildiğimiz ekonomik modeli haykırarak tüm dünyaya duyuracağız. Onlara da çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Saygı değer milletvekili Türkiye de 51 il mi var 81 il mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım