Davutoğlu'nun ziyaretinde 'Çakal' gerginliği! Apar topar götürüldü

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nın Malatya ziyaretinde ortalık karıştı.

GİRİŞ 10.06.2022 18:16 GÜNCELLEME 10.06.2022 23:10
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Malatya’da esnaf ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na tepki gösteren bir vatandaşa, partinin İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın ‘çakal’ ifadesiyle hitap ettiği iddiası gerginliğe neden oldu. Vatandaşlar İl Başkanı'nın üzerine yürürken, Davutoğlu apar topar camiye götürüldü.



Bir dizi programa katılmak üzere Malatya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Battalgazi ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

ÇAKAL İFADESİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Davutoğlu, ziyaret sırasında bir vatandaşın, "AK Parti’den ayrılmayacaktınız" çıkışına Davutoğlu, "Ben ayrılmadım ihraç edildim” diyerek cevap verirken, araya giren Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın vatandaşa hitaben ‘çakal’ ifadesini kullandığı iddiası ortalığı karıştırdı.

DAVUTOĞLU APAR TOPAR GÖTÜRÜLDÜ

Birçok vatandaş Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan’ın üzerine yürürken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise apar topar yakındaki bir camiye götürüldü. Cami etrafında toplanan vatandaşların ''Sana hakkımızı helal etmiyoruz” diye tepkisinin devam ettiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geniş güvenlik önlemleri altında ilçeden ayrıldı.

ŞİRE PAZARI ZİYARETİNDE VATANDAŞLARIN TEPKİSİYLE KARŞILAŞTI

2 günlük Malatya ziyaretinde kentteki kayısı pazarı olarak bilinen Şire Pazarı’nı ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, burada bazı vatandaşların prestosu ile karşılaştı.

ilçe ziyaretinde vatandaşları ziyareti sırasında gerginlik yaşandı. Vatandaşların Davutoğlu’na tepki gösterdiği ziyarette İl Başkanının vatandaşlara ‘Çakal’ dediği iddiası üzerine tartışma çıktı. AK Parti’den ayrılması ve 6’lı masa ile yapılan ittifakı soran vatandaşlar Davutoğlu’na tepki gösterince araya korumalar ve partililer girdi.



Bir kayısıcı esnafının Davutoğlu’na kayısı hediye ederek, AK Parti döneminde yüzde 49 ile başbakan seçildiğinde bu oyun kimin olduğunu sorması ile ortam gerildi. Esnaf ile Davutoğlu arasında hararetli geçen tartışmanın ardından bir gurup vatandaş da Ahmet Davutoğlu’nu yuhalayarak tepkisini dile getirdi.

Bu sırada partililerle vatandaşlar arasında da kısa süreli gerginlik yaşandı. Polislerin araya girmesi ile gerginlik büyümeden sonlandırıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 234
  • Orhan celik 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık bütün partiler elli artı bir için hesap yapıyor yeni sistem bunu mecbur kıldı seçimlere kadar daha çok senaryolar çıkar on yargılı olmamak ve kırıcı yorum yapmamak lazim
    Cevapla
  • Orhan c 1 yıl önce Şikayet Et
    Elli artı bir partilerin tamamını birbirine muhtaç hale getirdi birbirinizi kırmayın secim bitene kadar daha çok senaryo goruruz
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    JAPON ATASÖZÜ : "--- Pirincin içindeki siyah taşdan değil de, BEYAZ TAŞ (?) dan korkun" der... TÜRK ATASÖZÜ : "-- Aynı ağaçtan camiye DİREK'de, ahıra KÜREK'de olur" !!!
    Cevapla
  • Vezir bakırcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin hiç bir vatandaşı brütüsleri sevmez. Malatya esnafı var olsun
    Cevapla
  • oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    Malatyalı kardeşlerimizi tebrik ediyorum onlara çakal diyenler çakalar masasına iyi baksın. o çakalar bu vatanı oarçalamak için kurulmuştur . bu topraklarda yaşayan her bir vatan evladı bunu bilmektedir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor