İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ve Babacan'a ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'nu ve Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ve Babacan'a ziyaret
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ve Babacan'a ziyaret
GİRİŞ 15.06.2022 19:27 GÜNCELLEME 15.06.2022 19:27
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Saat 14.25’te basına kapalı olarak başlayan ziyaret 1 saat sürdü.

Ziyaretin sebebinin ise 3 Temmuz'da İYİ Parti’nin ev sahipliğinde yapılması planlanan altılı masanın 5. toplantısına davet ve toplantı gündemi olduğu öğrenildi.

DAVUTOĞLU'NA DA ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu parti genel merkezinde ziyaret etti. Saat 16.00'te basına kapalı olarak başlayan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Ziyaretin sebebinin, 3 Temmuz'da İYİ Parti'nin ev sahipliğinde yapılması planlanan altılı masanın beşinci toplantısına davet ve toplantı gündemi olduğu öğrenildi.

BABACAN'A ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaret etti.

Meral Akşener, Ali Babacan'ı DEVA Parti’si Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Saat 17.00'te basına kapalı olarak başlayan görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. Ziyaretin sebebinin 3 Temmuz'da İYİ Parti'nin ev sahipliğinde yapılması planlanan altılı masanın beşinci toplantısına davet ve toplantı gündemi olduğu öğrenildi.

 

KAYNAK: AJANSLAR
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 20
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllarınca toplanıp toplanıp devleti paylaşıyorlar.
    Cevapla
  • Vatandaş ____ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların Kökenleri belli ABD nin askerleri PKK nın Çanakçıları bunlar...
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Körler sağırlar birbirini ağırlar
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Keller körler bir birini ağırlar ikisinde er_ mani soyundan gelir ikisinde yıkım için çalışır bu ülke için hayırları asla yoktur
    Cevapla
  • AliT 1 yıl önce Şikayet Et
    Gizli görüşmek hükümeti düşürmek için ABD ve Rumlar işi sıkı tutuyor bizde gayret edelim Yunan'a daha fazla destek verelim kışkırtalım kışkırtmak zaten bizim işimiz gizli görüşmek bu anlama geliyor heveslerini Allah bunların kursağında bırakır inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KDV hilesiyle büyük soygun
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı