CHP'li Veli Ağbaba Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle 15 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildi.

CHP'li Veli Ağbaba Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek
CHP'li Veli Ağbaba Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek
GİRİŞ 16.06.2022 14:55 GÜNCELLEME 16.06.2022 15:10
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim 2021'de CHP İl Başkanlığında yaptığı açıklamaları nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba hakkında manevi tazminat davası açmıştı.

Yerel mahkeme davaya ilişkin kararını açıkladı. Buna göre Ağbaba'nın, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kullandığı ifadeler nedeniyle 15 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmedildi.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    yusuf adın gibi olmaya çalış. başkalarına yaranmaya değil. evet doğrudur fiyatlar uçuk ama pazardan geldim 1000 tl harcadım kimse inanmaz çünkü her kes pazara gidiyor ve pazardaki fiyatları biliyor. yalan atmak günah. ama yalanı sallıyorsan bari küçük salla.
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu tipi bozukların hepsini bir arada toplamış
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    onbeş bin nedir ya dalga geçer gibi
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    15 Bin lira ne ki 75 m2 fayans yapıyor, bağlantıyı geçen yıldan yapmışsa ki maksimum 50 tl den almıştır, yani cebinden çıkacak para 3750 tl gerisini müşteriden tırtıklayacak. Bir market alış verişinin 2000 tl tuttuğu, bir depo mazotun 2500 tl, bir kiranın 3000-15000 arası olduğu yerde 15 bin komik kaçmış sanki
    Cevapla
  • Ayhan Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis aldığın tazminatları yetim ve kimsesizlere versen çok iyi olur diye düşünüyorum. Bu herif zaten o maaşı haketmiyor. Üstelik bu kafada ısrar ederlerse sen daha çooook tazminat alırsın dümbeleklerden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Emekli ve memurun Temmuz beklentisi! İşte polis, öğretmen maaşları...