HDP'li 10 milletvekilinin fezlekesi Meclis'e gönderildi

Son dakika haberine göre; HDP'li 10 milletvekiline ait 11 dokunulmazlık dosyası Meclis’e gönderildi. Fezlekeler Anayasa ve Adalet Karma Komisyonuna havale edildi.

GİRİŞ 21.06.2022 10:48 GÜNCELLEME 21.06.2022 13:24
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Terör ve teröristlere karşı tavır sergileyemeyen, teröristlerin cenazelerine katılan ve hatta teröristleri öven, koruyan, teröristlere kalkan olan açıklamalarda bulunan HDP'li vekiller hakkında soruşturma genişletildi.

HDP'li Gergerlioğlu'nun provokasyon fitili elinde patladı! PKK'lı teröriste kalkan olduHDP'li Gergerlioğlu'nun provokasyon fitili elinde patladı! PKK'lı teröriste kalkan oldu

10 HDP'LİNİN DOKUNULMAZLIĞI MECLİS'TE

Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması için Meclis Başkanlığı'na gönderilen Cumhurbaşkanı fezlekeleri, Anayasa Adalet Karma Komisyonu'na sevk edildi.

Dosyalar arasında HDP İstanbul Milletvekili Dilşat Canbaz Kaya, HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, HDP Batman Milletvekilleri Feleknas Uca ve Ayşe Acar Başaran, HDP Muş Milletvekilleri Şevin Coşkun, Mensur Işık, Nuran İmir ve Gülüstan Kılıç Koçyiğit ile HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun hakkında birer, HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ hakkında ise 2 dosya bulunuyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Atın abi hepsini içeri.. Orada akıllansınlar biraz
    Cevapla
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp Tamamen Terörize oldu.Siyasi parti değil Terörün siyasi ayağı oldu.Şu andada Muhalefetin kullandığı bir malzemeye dönüştü.Arka bahçe.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların tek derdi pkk. Ne siyaset nede başka bişey...
    Cevapla
  • Aspirin 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP li vekiller biliçili suç işliyorlar yurt dışına kaçmak için bir bahane arıyorlar
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    ONLARIN VAR OLMA SEBEBİ ZATEN PKK. İnsanlar bu zmaana kadar bunlara korkudan oy verdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı