CHP'de cenazeye gitme hakkınız bile yok!

CHP'li İlhan Kesici, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesine gittiği için CHP'lilerin linç kampanyasına maruz kaldı. Birçok CHP'li, Kesici'nin partiden ihraç edilmesini istedi ve hakaret içeren paylaşımlar yaptı.

CHP'de cenazeye gitme hakkınız bile yok!
CHP'de cenazeye gitme hakkınız bile yok!
GİRİŞ 25.06.2022 19:40 GÜNCELLEME 25.06.2022 19:40
Bu Habere 687 Yorum Yapılmış

Tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında vefat eden din alimi Mahmut Ustaosmanoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih Camisi'ndeki cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere çok sayıda siyasi, alim ve on binlerce kişi katıldı. 

Cenazeye katılanlar arasında CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici de vardı. Kesici'nin cenazeye gitmesinden rahatsız olan bazı CHP'liler sosyal medyada linç kampanyası başlattı. 

Mahmut Ustaosmanoğlu son yolculuğuna uğurlandıMahmut Ustaosmanoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Cenaze namazında açıklandı: İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Hasan Efendi olacakCenaze namazında açıklandı: İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Hasan Efendi olacak

İlhan Kesici'yi hedef alan kişiler, Mahmut Ustaosmanoğlu'na yönelik nefret dilini kullanmaktan da vazgeçmedi. Vicdanları yaralayan o paylaşımlardan bazıları şöyle:

  • Sayın İlhan Kesici, Türkiye Cumhuriyeti devleti kurucusuna hakaret eden, kul hakkı yiyen, kadını kız çocuklarını insan görmeyen bu kisiliksizin cenazesinde ne işiniz var? 
  • İlhan Kesici'nin CHP'ye ne faydası var ?  Gerici bir yobazın cenazesine katılan birinin CHP'de ne işi var... Tarikatçıların yanında gezerek mi tarikat yurtlarında öldürülen, tecavüze uğrayan çocuklara sahip çıkıyorsunuz?
  • “Kızını doktor olarak yetiştirmek Allah’a savaş açmaktır” diyen bu zatın cenazesine katılan İlhan Kesici disiplin kuruluna sevk edilip cezalandırılacak mı? Yoksa partinin görüşünü ve duruşunu mu yansıtmaktadır Kemal Kılıçdaroğlu? 
  • Sayın İlhan Kesici, hayatı Cumhuriyet düşmanı gerici tarikatlarla mücadeleyle geçmiş Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinden defol. 
  • İlhan Kesici bir çuval inciri berbat ettiniz. Cumhuriyete, demokrasiye, laikliğe inanmış, Atatürk değerlerini ilke edinmiş bir partide milletvekili olan birinin Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı bir zihniyetin cenaze töreninde ne işi var? 
  • "Kızını doktor olarak yetiştirmek Allah'a savaş açmaktır" diyen bu zatın cenazesine katılan İlhan Kesici fotoğrafları gördüm. Vay arkadaş vay!
  • Bu İlhan Kesici ve türevlerinin partiye doldurduğunda eleştiriyorduk, olmamalı diye. Ne alaka diyorlardı. Al sana alaka: Bir şeyhin cenazesine gidiyorsa onun cemaatle tarikatla irticayla mücadele etmesini bekleyemezsin. 
  • Senin de kim olduğunu gördük İlhan Kesici. 
  • Mahmut Ustaosmanoğlu çağdaş, modern, Türkiye karşıtı, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı tarikatçı bir zihniyetin temsilcisiydi. İlhan Kesici'nin ve onun gibi siyasilerin cenazesine katılmaları demokrasiye kast eden düşünceyi desteklediklerini gösterir. Bu, nankörlükten başka bir şey değildir. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 687
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasipsiz köpekler, Allah c.c. dostuna dil uzatan,hakaret eden,iftira atan siz din düşmanlarını kahrû perişan eylesin,adaletiyle,gazabıyla,celaliyle muamele eylesin.Âmin
    Cevapla
  • M. Çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet onların görüşü bu. İnkarlarını açıkça ilan ediyorlar. Herkese iman nasip olmuyorki. Ateş ne kötü yerdir.
    Cevapla
  • osmanlı torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu chp zihniyetinden ülkemizi muhafaza eylesin. dinimize bu kadar çamur attıkları yeter artık. müslümanlar sade nazik insanlardır, ibadetinde şükründe insanlardır. kimseyi gereksiz yere eleştirmek için vakit kollamazlar. bu chp ve onun gibiler nefret kusuyorlar. umarım bir gün anlarlar yanlış yolda olduklarını
    Cevapla
  • Ömer Hüseyinoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslı neyse nesli odur. Müslüman - Türk Milletinin yönünün tersine Chp denir. Laf cambazlığının alemi yok Millet düşmanlığının adıdır chp.
    Cevapla
  • Zühre 1 yıl önce Şikayet Et
    Size katılıyorumben onlarırabime havaleediyorum
    Cevapla
  • osman58 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence tepki gösterenler haklı. Kısa ve öz düşünce olarak diyorlar ki; "Biz chp olarak İslamın i sine dahi tahammül edemiyoruz. (Ölen kişi papaz olsaydı saygıyla karşılardık). Müslümanım diyen kişinin seçimlere az zaman kala hariç kesinlikle dini bir tören, namaz,dua,cenaze gibi olaylara katılmasını istemiyoruz. Bir Müslüman olarak yazdıkları benim zoruma gitmedi. Çünkü yılanın fıtratında sokup zehirlemek, köpeğin fıtratında ısırmak., bunların fıtratında da din düşmanlığı (o da sadece İslama karşı) var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası