Fatih Erbakan: 6'lı masadan gelen çatırtılar her yerden duyuluyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, muhalefet partileri tarafından kurulan 6'lı masaya ilişkin, "Her partinin kendi tarafına çekmeye çalıştığı masadan gelen çatırtılar Türkiye'nin her bir tarafından duyuluyor." dedi.

Fatih Erbakan: 6'lı masadan gelen çatırtılar her yerden duyuluyor
Fatih Erbakan: 6'lı masadan gelen çatırtılar her yerden duyuluyor
GİRİŞ 26.06.2022 18:10 GÜNCELLEME 26.06.2022 18:38
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Erbakan, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda düzenlenen partisinin 2. Olağan Kongresi'nde, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Partisinin üye ve katılımlarla hızla büyüdüğünü anlatan Erbakan, iktidar yürüyüşlerinin istikrarlı şekilde devam ettiğini söyledi.

Muhalefet partileri tarafından kurulan 6'lı masayı eleştiren Erbakan, "Her partinin kendi tarafına çekmeye çalıştığı masadan gelen çatırtılar Türkiye'nin her bir tarafından duyuluyor. Milletimiz zaten az olan ümidini bu 6'lı masadan her geçen gün biraz daha kaybediyor." ifadelerini kullandı.

Millet için bu masanın ümit olmaktan çıktığını aktaran Erbakan, masadakilerin ülkenin hangi meselesini nasıl çözeceklerine ilişkin projelendirilmiş bir çalışmasının bulunmadığını dile getirdi.

Erbakan, şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz ekonomik buhrandan nasıl kurtulacağımıza dair bir paketleri ortada yok. Kaynağı nereden bulacaksın da millete vereceksin. Bizim ilk işimiz milli kaynak açıklamalarımızı yazmak oldu. Güçlendirilmiş parlamenter, güçlendirilmiş parlamenter, sabah akşam bunu tekrar ediyorlar. Sokakta ekmek derdine düşmüş vatandaşın bu güçlendirilmiş parlamenter söylemi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Böyle bir noktada bir tarafta iktidar bir tarafta 6'lı masa bir tarafta HDP. Aziz 85 milyon vatandaşımız önüne konulan bu tabloyu ve bu tablonun aktörlerini kabul etmiyor, reddediyor. Milletimiz bu tablonun aktörlerini değil Yeniden Refah Partisi'ni seçiyor ve Türkiye'nin üye sayısını en fazla artıran partisi yapıyor. "

Kongrede, İsmail Yavuz yeniden il başkanlığına seçildi.

KAYNAK: İHA
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR 28
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Iki ittifaktanda bu ülkeye ve milete fayda gelmeyecek belli oldu bari sen çizginden şaşma
    Cevapla
  • Muzaffer Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Babasının oğlu inşallah dünya lideri olacak
    Cevapla
  • Bilal duran 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlik le yüzde bir filan değil çok yüksek oyu var.erbakan hocamız a bir oy borcumuz vardı oğluna ödeyeceğim....
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan, Necmettin Erbakan'dan ayrılırken hain demeyenler, Fatih Erbakan'ı, Erdoğan'a katılmıyor diye neredeyse hain ilan edecek. Samimiyetiniz ve doğruluğunuz bu kadar işte. Bu partizan zihniyetinizle Akp'ye zarar verdiğinizin farkında bile değilsiniz.
    Cevapla
  • Fazıl 1 yıl önce Şikayet Et
    6'lı masa şer ittifakı kurmuş sen kumda oynamaya devam sonra ahkâm kes seni siyasi bencil seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor