Eski eşi yayınladı: Aykut Erdoğdu'dan yeni eşine ağır sözler, torpili de itiraf etti

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, eski eşi Özge Hanım ile birkaç ay önce yaptığı telefon konuşmasının sosyal medyaya düşmesinin ardından; iki hafta önce evlendiği eşi CHP Parti Meclisi ve YDK Üyesi Tuba Torun'dan özür diledi.

Eski eşi yayınladı: Aykut Erdoğdu'dan yeni eşine ağır sözler, torpili de itiraf etti
Eski eşi yayınladı: Aykut Erdoğdu'dan yeni eşine ağır sözler, torpili de itiraf etti
GİRİŞ 27.06.2022 09:16 GÜNCELLEME 27.06.2022 11:54
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun 3 ay önce boşandığı eski eşi Özge Hanım, Twitter hesabından Erdoğdu ile yaptığı telefon konuşmasnıonın görüntülerini yayınladı.

Yayınlanan video kaydında CHP'li vekil Erdoğdu'nun, daha iki hafta önce evlendiği yeni eşi Tuba Torun'un 50 kişiyle ilişkisi olduğunu söylediği duyuldu.

"CHP'DE YÜKSELMESİ İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM"

Erdoğdu kaydın devamında; CHP içindeki iç çekişmeyi gözler önüne seren açıklamalarda da bulundu. Görüşmenin kayıt edildiğinden habersiz olan Aykut Erdoğdu, Tuba Torun'un partide yükselmesi için kulis yaptığını eski eşine şu sözlerle anlattı:

"Ben niye Parti Meclisi'ne giremedim biliyor musun? Kemal Bey'i 5 kere aradım, bunu (Tuba Torun) listeye al diye. Oğuz'u (Oğuz Kaan Salıcı) 5 kere aradım, 'Beni çıkarın bunu alın' diye. O insanlar, adam çıkmış, sevgilisi için bunu yapıyor. Bütün kurultayda buna oy topladım, kim yapar bunu be! Bu toplumda bir tane namuslu adam bunu yapar, günah. Bu girsin lan dedim. Bir şekilde hallederiz. Yaptığı iş mi yani."

"EŞİM TUBA'DAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Oalyın sosyal medyada büyümesinden sonra Erdoğdu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

"Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü. Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş. Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem. Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı. Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum. Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek."

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tuba Torun da bu olayın ardından hesabını korumaya aldı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 117
  • Huriye kesimci 1 yıl önce Şikayet Et
    Eski eşinin yaptığı büyük saygısızlık. Onca sayın Erdoğdu nun eşi olarak imkanlardan faydalandı saygınlık gördü. Ben onu affetmiyorum. İnsanlar evlenir boşanır CHP li boşanıyor da diğerleri boşanıyor mu. Cb bile sanırım 2. Evliliği Trump 3. Evliliği ne var bunda. Sayın Aykut Erdoğdu gibi çalışkan dürüst bir vekile bunu yapmak boşandığı eşinin saygınlığını değerini artırmaz tersine onu da küçültür.
    Cevapla
  • Ahmet Eroğlu YOZGAT 1 yıl önce Şikayet Et
    kişisel özel hayat diye chp niye yırtınıyor şimdi anlaşıldı mı
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bu kaydı yapanda chpli kaydı yapılanda dikkat edersen, evet yırtınıyorlar ama birbirlerinin pantolonunda açtıkları delikleri dikmek için yırtınıyorlar.
    Cevapla
  • OSA 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin birde iktidar olduğunu düşünün herkesin eli arkasında gezecek
    Cevapla
  • Gürcan 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu!Biz sizlerin ne olduğunuzu çok iyi biliyoruz!Daha hükümete gelmeden bunları yapan,gelince neler yapmaz!Yargıya müdahale ediliyor dersiniz,yargıya müdahale edersiniz!Torpil var der,torpil yaparsınız!Rüşvet,taciz,tecavüz.....!Daha devletin başına gelmeden hepsi var!Peki ya elkaza başa bunlar gelse..... düşünmek bile istemiyorum!
    Cevapla
  • Karabük 78 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar mı bu ülkeyi yönetmeye talip Allah korusun Allah muhafaza ben hiç şaşırmadım bunların benliği böyle yeni değil ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap