Polise yumruk atmıştı: HDP'li Beştaş'tan skandal 'Aydeniz' savunması!

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, İstanbul'daki terör başı Abdullah Öcalan yürüyüşünde polise yumruk atan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in hareketinin bir refleks olduğunu söyledi.

GİRİŞ 27.06.2022 17:51 GÜNCELLEME 27.06.2022 17:51
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde HDP, terörist başı Abdullah Öcalan için İstanbul Kadıköy'de bir yürüyüş düzenledi.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in, kanunsuz yürüyüşe engel olan polise attığı yumruğun görüntüleri ise gündeme bomba gibi düştü.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş

Olay sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, görevli polis memuruna mukavemet suçlamasıyla soruşturma başlattı. Soruşturma sonrası polise yumruk atan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz hakkında fezleke hazırlandı.

Bugün TBMM'de basın toplantısı düzenleyen HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, konuya değindi.

"YUMRUK ATMADI REFLEKS OLARAK ELİNİ KALDIRDI"

Beştaş, yumruğu 'refleks' olarak nitelendirdi.

Beştaş, "Elimde bir istatistik var çok önemli aslında. 2021 istatistiklerine göre direnme suçlarına karşı 52 bin kişiye dava açılmış. Ne oluyor? DBP bileşenimizin Eş Genel Başkanı elini refleks olarak kaldırınca polise yumruk atmak oluyor. Ve tutanak işte bunları gösteriyor." diye konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 113
  • Ömer 11 ay önce Şikayet Et
    poliste hödük millet vekili imiş patlat suurtına istenmeyen tık de
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    iblis yavruları,devletin yumruğunu tadacaksınız son nefesinizde.
    Cevapla
  • HALİL 1 yıl önce Şikayet Et
    O Polis kardeşimizde refleks olarak sizin sözde vekiliniz bebek katili elebaşınızı savuna kadına okkalı bir yumruk çakıverseydi reflek olduğunu kabul mü edecektiniz?Yoksa ortalığı birbirine mi katacaktınız.Bu devlete,bu millete ve Türk polisine,askerine yaptıklarınızın hesabını er yada geç vereceksiniz! Siz hem kürde hemide türk'e düşmansınız!
    Cevapla
  • kirkdort44 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen, nokta
    Cevapla
  • seyit 1 yıl önce Şikayet Et
    Korkunuzdan ne diyeceğinizi şaşırıyorsunuz bari yaptığınız terbiyesizliğe kamuflaj yapmayınız yüreğiniz varsa yaptım deyin zaten içiniz dışınız yalan hainlik Allahınızdan bulun inşallah sizin gibiler olmazsa zaten bu memleket çok daha güçlü olacak birde sizinle uğraşıyorlar vatan hainleri.
    Cevapla
  • MUSA 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimizidi onun için katlettiler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonerlerin ilk adreslerinde zirve değişmedi! İşte dünyanın en zengin şehirleri!
ABD'li siyasetçi İsrail'e tepki gösteren kadına saldırdı