CHP'den Aykut Erdoğdu açıklaması

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, telefon görüşmesine ilişkin kayıtları internette yayınlanan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun parti ve kendisi için en doğru kararı vereceğini belirtti.

CHP'den Aykut Erdoğdu açıklaması
CHP'den Aykut Erdoğdu açıklaması
GİRİŞ 27.06.2022 23:21 GÜNCELLEME 27.06.2022 23:21
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun hafta sonu eski eşi ile yaptığı telefonun görüşmesinin görüntüleri sosyal medyada yayımlanmıştı.



CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından kameraların karşısına geçen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin, yeni eşi ile ilgili paylaşımlarına ilişkin yöneltilen soru üzerine, ''Sayın Erdoğdu'nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • erzincanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    zavallı faik ciğim seni chp yi tamir edesin diye oraya oturtmuşlar ama daha bu partinin tamir edilecek tarafı kalmadı atın gitsin yenisini alın sanada çok üzülüyorum faik ciğim yazık oluyo sana.
    Cevapla
  • aabbcc 1 yıl önce Şikayet Et
    50 ye kadar sayabilmiş MİDESİ GENİŞ demek ki.. !!!!
    Cevapla
  • Vatansever adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bukadar hainlikten,tecavüzden, rüşvetten,yolsuzluktan ve bu son rezaletten sonra CHPKK parti sözcüsü öztrak’ın BUYURDUĞU gibi parti başkanı KIL ıçtaroğlu’nun Türkiye’ ve milletimizin açısından ve Atatürk’ün emanetine daha fazla zarar gelmemesi için partiye kilit vurup tüm vekilerin vekillikten istifa etmeleri hem kendileri için hem vatan için HAYIRLI OLACAKTIR !!!!.
    Cevapla
  • ABUZER 1 yıl önce Şikayet Et
    Faik bey bu rezalettende kıvırma işini iyi yaptığını düşünüyor ama mızrak çuvala sığmıyor işte.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    SİZ VERİN en doğru karar NEYMİŞ BİZ DE GÖRELİM!!1
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...