Berat Albayrak'ın CHP'den kazandığı tazminatı vereceği yer belli oldu

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş, CHP'ye karşı kazanılan tazminat davasında tahsil edilecek 60 bin liranın, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfına bağışlanacağını kaydetti.

Berat Albayrak'ın CHP'den kazandığı tazminatı vereceği yer belli oldu
Berat Albayrak'ın CHP'den kazandığı tazminatı vereceği yer belli oldu
GİRİŞ 01.07.2022 20:14 GÜNCELLEME 01.07.2022 20:33
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

"Dava dilekçesinde ve ilgili kurumların kamuoyu nezdinde yapılan açıklamalarında açıkça belirtildiği üzere, Merkez Bankasının herhangi bir miktarda döviz ya da TL cinsinden kaynağının farklı yere transfer edilme, yok olma ya da buhar olma ihtimali yoktur. Ayrıca para akışının her bir kuruşunun izi sürülebilir ve takip edilebilirdir. Nitekim bu kadar büyük ve organize bir yalana konu edilen bu iftira, son derece yalın ve gerçek bir ifade ile bertaraf edilmiş ve milletimizin vicdanında her daim mahkum olan CHP, yargı süreci sonunda da yalanlarıyla haksız bulunmuştur."

Albayrak'ın attığı her adımda yerli ve milli duruş ortaya koyduğunu belirten Göktaş, müvekkilinin görevi bırakmasına rağmen yalan ve öfke kusulmaya devam edilmesinin, Albayrak döneminde yapılanların kısa, orta ve uzun vadede Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesine büyük katkılar verecek olmasından kaynaklandığını aktardı.

Göktaş, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Tarih boyunca bu millete hizmet etme şiarıyla hareket eden herkes, CHP tarafından yalan ve iftiralara konu edilmiş, bundan sonra da edilmeye devam edecektir. Bu durum, müvekkil Sayın Berat Albayrak'ın görev süresi boyunca da görevini bıraktıktan sonra da duruşuna halel getirmemiştir. Netice itibarıyla bağımsız Türk yargısı tarafından tescillenen ve kesinleşen '128 milyar dolar' yalanı davası kapsamında davalı CHP'den tahsil edilecek 60 bin TL'nin tamamının, CHP ve gizli ittifak ortaklarını rahatsız edeceğini de bilerek, müvekkil Sayın Berat Albayrak tarafından Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfına bağışlanacağını kamuoyuna bildiririz."

KAYNAK: AA
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR 25
  • Mantıklı olalım 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef cezalar bu denli hafif oldukça devam edecekler çünkü algı olarak elde ettikleri kâr çok daha üstün. Yayılan dezenformasyon hiç bir şekilde doğrulanmadığı için halkın aklından sahte bilgiler kalıyor. Mahkeme sonucu davayı kazanan tarafın seçtiği 5-6 gazetede/TV kanalında öne çıkacak şekilde yayınlanma zorunluğu olursa bence çok daha etkili ve caydırıcı olur.
    Cevapla
  • Kahraman 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    2023 Seçimlerinde aynı göreve bıraktığınız yerden devam İnşaallah
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı iftiracı muhalefetin bir yalanı daha tescillendi. Ama yüz yok ki utansınlar özür dilesinler. Yalan iftira algı operasyonları ile oy toplayan muhalefet bu işte. Artık halkın gözünü açıp uyanması milli olanlarla yola devam etmesi gerekir. Söz konusu ülke bekası.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SAYIN BAKANIM.SEN BİZİM GÖNLÜMÜZDESİN. Daima.
    Cevapla
  • elazığlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Damat damat diye diye adamı yapacağı çok güzel iceaatlardan alıkoydunuz berat albayrak çok donanımlı ve geleceği göreen zeki başarılı bir bakandı. Chpkk kime hangi bakan ve millet vekiline saldırmışsa bilinki o kişinin devlrte millete faydası çoktur ve olscaktır. Bunu engellemek için saldırdılar sayın albayrağa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler