CHP'li Altay'dan Bakan Muş'a övgü dolu sözler: Helal olsun Ticaret Bakanına!

TBMM'nin son gününde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a övgüler yağdırdı. Altay, yasalaştırılan e-Ticaret kanunu nedeniyle Bakan Muş için “Helal olsun Ticaret Bakanına, helal olsun” dedi.

GİRİŞ 03.07.2022 11:55 GÜNCELLEME 03.07.2022 12:05
Bu Habere 173 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulu, ek bütçe, e-ticaret, bedelli askerlik ve son olarak 3600 ek gösterge ile emekli maaşlarını alt sınırını 3 bin 500 TL’ye çıkaran ekonomik torba teklifini yasalaştırarak 5. yasama yılını sonlandırdı. Genel Kurul’da alınan karar uyarınca aralarında Anayasa ve Adalet komisyonlarının da bulunduğu 10 meclis komisyonu tatil sürecinde gerekirse çalışabilecek.

CHP'Lİ ALTAY'DAN BAKAN MUŞ'A ÖVGÜ

Meclis’in son günü espirilere ve renkli görüntülere sahne olurken CHP’den Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a övgü geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, yasa düzenlemeleri için “doğruya doğru, yanlışa yanlış dedik, bir kere de içimize sine sine bir şeye ‘evet’ dedirtin” esprisi yaptı.CHP Grup Başkanvekili Engin Altay

"HELAL OLSUN TİCARET BAKANINA"

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u öven Altay, yasalaştırılan e-Ticaret kanunun, yerli, kaliteli, emperyalizme ve tekellere savaş açan millî bir kanun olduğunu belirterek “Helal olsun Ticaret Bakanına, helal olsun” dedi.

1 Ekim 2022’ye kadar tatile giren milletvekilleri, birbirleriyle kucaklaşarak ve hatıra fotoğrafı çektirerek vedalaştı.

KAYNAK: MİLLİYET
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 173
  • KAMİL 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu değil miydi ? Biz iktidarın yaptığı en doğru şeye bile onay vermeyiz, çünkü biz ana muhalefet partisiyiz diyen, Şimdi ne oldu da böyle konuşuyor?
    Cevapla
  • Dogru sözlü 1 yıl önce Şikayet Et
    Vekillerin tatilleri uzunmus bence kisalmali .Bazilari ne tatili, nede maasi hakediyor ,fazlasiyla hakeden reis
    Cevapla
  • Rizeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu değilmiydi “iktidar partisi doğru bile yapsa karşı çıkacağız” diye! Kesin menfaati vardır
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işde kesin yanlışlık var. Doğru iş yapsalarda desteklemeyiz diyenler destekliyorsa bakan yanlış bir işmi yaptı acaba diyorum.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    chp beğendiyse bence o kanunlar yeniden incelenmeli, halkın hayrına olanı onlar beğenmez çünkü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız