CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Kayalar gözaltında!

CHP’li Menderes Belediyesi Başkanı Mustafa Kayalar, Özdere'de inşaatı devam eden 5 yıldızlı otelin imar planına aykırı şekilde yapımına müsaade edilmesi karşılığında iki villayı rüşvet olarak aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Kayalar gözaltında!
CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Kayalar gözaltında!
GİRİŞ 05.07.2022 13:18 GÜNCELLEME 05.07.2022 13:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CHP'li Menderes Belediyesi'nde yolsuzluk yapıldığı iddiaları üzerine Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Başsavcılık soruşturma kapsamında elde edilen bilgi ve belgeleri ile bilirkişiler tarafından hazırlanan raporları inceledi.

10 MİLYON LİRALIK ZARAR

Soruşturma kapsamında hazırlanan raporlarda, Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen çöp toplama, iş makinesi ve araç kiralama ihalelerinde yapılan usulsüzlükler sonucunda 10 milyon liralık kamu zararı oluştuğu tespit edildi.

Aralarında Menderes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü ve Yazı İşleri Müdürünün de bulunduğu 26 belediye çalışanına 'İhaleye fesat karıştırma' suçunu işledikleri gerekçesiyle eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüphelilerden 24'ü yakalanarak gözaltına alınırken 2 firarinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

CHP’li Menderes Belediyesi Başkanı Mustafa Kayalar

BELEDİYE BAŞKANININ 2 VİLLA RÜŞVETİ

Menderes Cumhuriyet Başsavcısılığı tarafından yürütülen, Menderes Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında elde bilgi ve belgeler kapsamında, CHP'li Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Menderes Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ertan Güleç'in, Bodrum'da iki villayı rüşvet olarak aldıkları ortaya çıktı.

BAŞKAN VE MECLİS ÜYESİ GÖZALTINDA

Mustafa Kayalar ve Ertan Güleç'in İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Özdere'de inşaatı devam eden 5 yıldızlı otelin imar planına aykırı şekilde yapımına müsaade edilmesi karşılığında, Bodrum'da bulunan iki villanın aracılar kullanılarak 'Rüşvet' olarak aldıklarının tespit edilmesi üzerine, villayı rüşvet olarak veren mimarlık şirketinin sahibi, villayı rüşvet olarak veren otel müdürü ile Kayalar ve Güleç gözaltına alındı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Yorumsuz yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç belediye var kimde ? Soruşturulanlar kimler ,soruşturulmayanlar,hangileri ?
    Cevapla
  • Kaygusuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir de kalkıp utanmadan ona buna hırsız diyorlar
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir CHP liyim demeye utanıyorum artık
    Cevapla
  • mehmet007 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp bu hırsız var der milleti gösterdiğ yöne koşturur koşanların arkadaki malına çöker ,hep öyşe yaptılar horaız var dediler ama neredeyse tüm belediyelrinde hemen hemen hırsızlık var mahkemeler dolu onlardan
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP hayatta rüşvet almaz çalmaz yalan söylemez Türklüğü Müslümanlığı korur he canım he Bu parti ne zaman kapanıyor? Onu haber edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!