AK Parti İl Başkanı Kapaktepe'den eleştirilere cevap

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenyurt’taki selin ardından yapılan eleştirilerle ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Kapaktepe'den eleştirilere cevap
AK Parti İl Başkanı Kapaktepe'den eleştirilere cevap
GİRİŞ 11.07.2022 20:06 GÜNCELLEME 12.07.2022 00:30
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenyurt’taki selin ardından yapılan eleştirilerle ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulunarak, “Selle boğuşan İstanbulluların dertleri ile dertlenmemenizi milletimizin takdirine bırakıyorum. İstanbul selle boğuşurken, İBB Başkanı, CHP parti yetkilileri ayakları ıslanır diye mi afet bölgesinde yoklardı?” dedi.



AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenyurt’taki selin ardından yapılan eleştirilere yönelik, sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Kabaktepe paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Algılarınıza, yalanlarınıza karşı mücadele edecek ve milletimiz için atılıma devam edeceğiz. Asıl sorulması gerek soru: ‘Siz neden burada değildiniz?’ Halkımıza üsten bakmak sizin geleneğinizdir. Bu sebeple; selle boğuşan İstanbulluların dertleri ile dertlenmemenizi milletimizin takdirine bırakıyorum. İstanbul selle boğuşurken, İBB Başkanı, CHP parti yetkilileri ayakları ıslanır diye mi afet bölgesinde yoklardı? Tatilden, şezlongdan, balıkçıdan iş yapmaya vakit bulamayanların, devletimize seri katil diyenlerin bunu anlamasını beklemiyoruz zaten. CHP olarak karakterinizi oyunlarla saklamaya çalışsanız da bu aziz millet sizi iyi tanır. Zulümlerinizi de, oyunlarınızı da iyi bilir. Sahte sorular ve algı operasyonları ile ne gerçekliği örtebilir, ne de ayıbınızı kapatabilirsiniz. Bizler selde, karda, depremde milletimizle birlikte mücadele ederiz ve milletimize seri hizmet eden devletimizin yanında oluruz.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Morcivert 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'a ihanet, 27 Haziran 2019'da mazbatasını aldığında başladı ve devam ediyor.
    Cevapla
  • Aliço 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul un başına gelmiş en büyük felaket ekoooo
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş işlerle uğraşmayın ya, herkesin işi gücü siyasi çıkar meselesi olmuş, bırakın da devlet işini yapsın, siyasiler karışmasın. Bana ne İmamoğlu'ndan, bana ne Kabaktepe'den. Bunların işi gücü siyasi çıkar,. Millet geçim derdine düşmüş, bunlar oy derdinde.
    Cevapla
  • Yaşar hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluğumdan bu güne siyaseti takip ederim, CHP yi bu ülkenin faydasına olan hiç bir icraat ta görmedim,çünkü bunlar bu ülkenin bu toprakların çocukları değil,adeta bu ülkenin batması için çalışan bir zihniyetin mensuplarıdır.
    Cevapla
  • Atatürkçü 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye yaa.... bir sürü heykel yapıyorlar.. medeniyet için yeterli.. chp'li vir yetkili dedi..heykel dedi medeniyettir... vallahi dedim 2 üniversite boşuna okumuşum.. yaa ben kara cahilim ya da bunlar cahil değil millete üstten bakan ve aptal sanan kibir abideleri.... heykelödedi medeniyettir.. başka söze gerek yok.. bunu söyleyen bir insansa ben insanlığımdan utanırım bu kadar da olamaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp demek gavurluk demek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi