CHP'li Özkoç'tan skandal 15 Temmuz paylaşımı: Başkan Erdoğan'ı hedef aldı

CHP'li Engin Özkoç, "Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da milleti sokağa döküp, kendisi saklanırken; CHP Genel Başkanı ve milletvekilleri TBMM’ye gitmek için yola çıkmıştı" şeklinde skandal bir paylaşım yaptı.

CHP'li Özkoç'tan skandal 15 Temmuz paylaşımı: Başkan Erdoğan'ı hedef aldı
CHP'li Özkoç'tan skandal 15 Temmuz paylaşımı: Başkan Erdoğan'ı hedef aldı
GİRİŞ 15.07.2022 14:57 GÜNCELLEME 15.07.2022 14:59
Bu Habere 732 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 15 Temmuz 2016'da hain bir darbe girişimiyle ülkeyi işgale kalkıştı. FETÖ'cü hainler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ve liderliği ile sokaklara dökülen millet karşısında mağlup oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Temmuz sabahı Atatürk Havalimanı'na toplanan halkın karşısına çıkıp millete seslenmişti.

KILIÇDAROĞLU DARBE GİRİŞİMİNİ TELEVİZYON TAKİP ETMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise 251 vatan evladının şehit olduğu darbe girişimini, İstanbul Havalimanına yakın Bakırköy Belediye Başkanının evinde kahve içerek televizyon karşısından takip etti.

'ERDOĞAN SAKLANDI'

FETÖ'nün kurduğu 17-25 Aralık kumpasına giden süreçte sık sık FETÖ organizasyonlarına katılan Cumhuriyet Halk Partili Engin Özkoç 15 Temmuz'un 6'ıncı yıldönümünde akıllara zarar bir paylaşım yaptı.

Özkoç paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Recep Tayyip Erdoğan, 15Temmuz’da milleti sokağa döküp, kendisi saklanırken; CHP Genel Başkanı ve milletvekilleri TBMM’ye gitmek için yola çıkmıştı. TBMM kapılarını ilk açan CHP vekilleridir!"

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 732
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    KaMALIN başkan vekilliği uğruna marala sattığı koyunda laf sahibi oldu
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    ayıp ayıp.yakışmıyor yahu.göz var nizam var akıl var.işin gücün vahahay.mevsimlerden kış var.
    Cevapla
  • siverekli şakir 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan odun odunluğundan ve yalanlarından hala vazgeçmiyorsun.Görünen köy kılavuz istemez,herkes her şeyi gördü ve duydu.Sizin gibi hainler hepiniz yurdun her köşesine kaçtınız.Hatta yukarıdaki resimde farenin biri deliğinden televizyon seyrediyor bir de keyif kahvesi içiyor.Neyin keyfi bu.....
    Cevapla
  • Baybars 1 yıl önce Şikayet Et
    Öz koç bırak yalanı dolanı hikayeyi uydurma ı millet biliyor görüyor bıktık sizin yalanlarınızdan artık yalan söylemeye ceza gelsin gerçekten yalan haber yapana ceza istiyoruz
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Komik eleman .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi